Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
deze bieten kunnen direct geconsumeerd worden, bijvoorbeeld in salades, smoothies of op een sandwich. Pan: verwarm de bieten 3-5 minuten op lage temperatuur in een klein laagje water. Giet af. Wok/Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de bieten op matige temperatuur voor 3-5 minuten. Let op: deze verpakking is niet geschikt voor de magnetron.
Bereiding
deze bieten kunnen direct geconsumeerd worden, bijvoorbeeld in salades, smoothies of op een sandwich. Pan: verwarm de bieten 3-5 minuten op lage temperatuur in een klein laagje water. Giet af. Wok/Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de bieten op matige temperatuur voor 3-5 minuten. Let op: deze verpakking is niet geschikt voor de magnetron.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie achterzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen direct consumeren.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,