Grand' Italia Mini conchiglie tradizionali
1.99

Grand' Italia Mini conchiglie tradizionali

350 g

Ontdek het gemak van mini pasta met Grand'Italia mini conchiglie. Maak makkelijk en snel een heerlijke pastasalade of rijkgevulde soep. Ook perfect voor een heerlijke gezinsmaaltijd. Buon appetito!

  • Prodotto italiano - gemaakt in italie
  • Pastabloem gemaakt van 100% kwaliteitsgraan (grano duro)
  • Kleine 'mini' conchiglie voor een makkelijke en snelle gezinsmaaltijd
  • Handig in klein verpakkingsformaat

Andere kochten ook

Grand' Italia Pipe rigate tradizionali € 1,99 500 g
Grand' Italia Mini conchiglie tradizionali € 1,99 350 g

Inhoud en Gewicht

  • 350 g

Contactgegevens

GranFood B.V.
Zuiderweg 12, 2289 BN Rijswijk, Nederland.

Website
granditalia.nl

Extra informatie

Haal de smaak van italie in huis met granditalia. We bieden jou de ingredienten voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Met ons uitgebreide assortiment aan pastas, pastasauzen en pesto geniet je thuis optimaal van de goede dingen in het leven, zoals de italianen dat ook doen.

Land van oorsprong

Italië

Gebruik

Onbekend:
Recept Zuppa di pomodoro con pasta Ingrediënten voor 4 personen: - 350g Grand'Italia Mini Conchiglie - 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale (690g) - 1 rode ui - 1 wortel - 3 rode paprika's - 2 stengels bleekselderij - 750 ml groentebouillon Bereidingswijze:  1. Snijd de rode ui, paprika, wortel en bleekselderij in stukjes. 2. Fruit de ui in 1 el olijfolie 2 min. Voeg de wortel en bleekselderij toe.  3. Voeg de paprika, Sugocasa en groentebouillon toe. 4. Voeg de Mini Conchiglie toe en en laat 8 min. zachtjes koken.  5. Verdeel de soep over de borden. Variatietip: Voeg fijngesneden rode peper toe om de soep wat pittiger te maken

Koken:
1. Gebruik voldoende water: breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook. Houd 100g pasta per persoon aan. 2. Voeg wat zout en de pasta toe. 3. Breng het water weer aan de kook en kook de pasta gedurende de aangegeven tijd 'al dente'. 4. Giet af en serveer direct. Kooktijd: 8-9 minuten.

Bereiding

Recept
Zuppa di pomodoro con pasta
Ingrediënten voor 4 personen:
- 350g Grand'Italia Mini Conchiglie - 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale (690g) - 1 rode ui - 1 wortel - 3 rode paprika's - 2 stengels bleekselderij - 750 ml groentebouillon
Bereidingswijze: 
1. Snijd de rode ui, paprika, wortel en bleekselderij in stukjes.
2. Fruit de ui in 1 el olijfolie 2 min. Voeg de wortel en bleekselderij toe. 
3. Voeg de paprika, Sugocasa en groentebouillon toe.
4. Voeg de Mini Conchiglie toe en en laat 8 min. zachtjes koken. 
5. Verdeel de soep over de borden. Variatietip: Voeg fijngesneden rode peper toe om de soep wat pittiger te maken

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Mosterd, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1513 kJ (357 kcal)
Vet1.3 Gram
waarvan verzadigd0.3 Gram
Koolhydraten72 Gram
waarvan suikers3.2 Gram
Voedingsvezel2.5 Gram
Eiwitten13 Gram
Zout0 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten