Extra informatie
Haal de smaak van italie in huis met granditalia. We bieden jou de ingredienten voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Met ons uitgebreide assortiment aan pastas, pastasauzen en pesto geniet je thuis optimaal van de goede dingen in het leven, zoals de italianen dat ook doen.
Land van oorsprong
Italië
Gebruik
Onbekend:
Recept
Zuppa di pomodoro con pasta
Ingrediënten voor 4 personen:
- 350g Grand'Italia Mini Conchiglie - 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale (690g) - 1 rode ui - 1 wortel - 3 rode paprika's - 2 stengels bleekselderij - 750 ml groentebouillon
Bereidingswijze:
1. Snijd de rode ui, paprika, wortel en bleekselderij in stukjes.
2. Fruit de ui in 1 el olijfolie 2 min. Voeg de wortel en bleekselderij toe.
3. Voeg de paprika, Sugocasa en groentebouillon toe.
4. Voeg de Mini Conchiglie toe en en laat 8 min. zachtjes koken.
5. Verdeel de soep over de borden. Variatietip: Voeg fijngesneden rode peper toe om de soep wat pittiger te maken
Koken:
1. Gebruik voldoende water: breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook. Houd 100g pasta per persoon aan.
2. Voeg wat zout en de pasta toe.
3. Breng het water weer aan de kook en kook de pasta gedurende de aangegeven tijd 'al dente'.
4. Giet af en serveer direct.
Kooktijd: 8-9 minuten.
Bereiding
Recept
Zuppa di pomodoro con pasta
Ingrediënten voor 4 personen:
- 350g Grand'Italia Mini Conchiglie - 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale (690g) - 1 rode ui - 1 wortel - 3 rode paprika's - 2 stengels bleekselderij - 750 ml groentebouillon
Bereidingswijze:
1. Snijd de rode ui, paprika, wortel en bleekselderij in stukjes.
2. Fruit de ui in 1 el olijfolie 2 min. Voeg de wortel en bleekselderij toe.
3. Voeg de paprika, Sugocasa en groentebouillon toe.
4. Voeg de Mini Conchiglie toe en en laat 8 min. zachtjes koken.
5. Verdeel de soep over de borden. Variatietip: Voeg fijngesneden rode peper toe om de soep wat pittiger te maken
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren.
Ten minste houdbaar tot einde:
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Mosterd,
Soja,