AH Biologisch Zuurkool naturel
0.99

AH Biologisch Zuurkool naturel

520 g

Biologische witte kool is geteeld zonder chemisch-, synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest

  • Zuurkool is lichtzuur tot zuur van smaak
  • Lekker met aardappelen en rookworst
  • Ook lekker met stukjes ananas, spekjes, rozijnen en mosterd.

Andere kochten ook

AH Biologisch Zuurkool naturel € 0,99 520 g
AH Biologisch Wijnzuurkool € 1,19 520 g
AH Biologisch Verse zuurkool € 1,49 250 g
AH Biologisch Wijnzuurkool € 0,85 260 g
AH Biologisch Zuurkool sriracha € 1,99 520 g

Inhoud en Gewicht

  • 520 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Neem het ervan en geniet van het lekkerste dat de natuur te bieden heeft. Van onze biologische producten kun je met een goed gevoel genieten dankzij de aandacht en inspanning van de boeren en producenten die ze voor ons maken. Natuurlijk worden al onze biologische producten onafhankelijk gecontroleerd en daarom verdienen ze het Europese keurmerk. Biologisch van Albert Heijn: dat smaakt naar meer!

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Pan: plaats de zuurkool met het vocht in de pan, voeg 4-5 eetlepels water, wijn of appelsap toe en breng aan de kook. Kook de zuurkool in 25-30 minuten gaar. Tip: kook voor een stamppot de zuurkool en aardappelen apart en voeg ze daarna pas samen. Het kan voorkomen dat de aardappels door de zuurkool niet zacht worden. Magnetron (800 Watt): plaats de zuurkool met het vocht in een voor de magnetron geschikte schaal. Dek af met magnetronfolie en verwarm 5 minuten. Haal de schaal uit de magnetron en laat de zuurkool, afgedekt, nog 1 minuut nagaren.

Bereiding

Pan: plaats de zuurkool met het vocht in de pan, voeg 4-5 eetlepels water, wijn of appelsap toe en breng aan de kook. Kook de zuurkool in 25-30 minuten gaar. Tip: kook voor een stamppot de zuurkool en aardappelen apart en voeg ze daarna pas samen. Het kan voorkomen dat de aardappels door de zuurkool niet zacht worden. Magnetron (800 Watt): plaats de zuurkool met het vocht in een voor de magnetron geschikte schaal. Dek af met magnetronfolie en verwarm 5 minuten. Haal de schaal uit de magnetron en laat de zuurkool, afgedekt, nog 1 minuut nagaren.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie achterzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Koel en donker bewaren. Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C), beperkt houdbaar.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie54 kJ (13 kcal)
Vet0 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
waarvan onverzadigd0 Gram
Koolhydraten1 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel2.5 Gram
Eiwitten1 Gram
Zout1.5 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten