Extra informatie
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Pan: plaats de zuurkool met het vocht in de pan, voeg 4-5 eetlepels water, wijn of appelsap toe en breng aan de kook. Kook de zuurkool in 25-30 minuten gaar. Tip: kook voor een stamppot de zuurkool en aardappelen bij voorkeur apart en voeg ze daarna pas samen. Het kan voorkomen dat de aardappels door de zuurkool niet zacht worden. Magnetron (800 Watt): plaats de zuurkool met het vocht in een voor de magnetron geschikte schaal. Dek af met magnetronfolie en verwarm 5 minuten. Haal de schaal uit de magnetron en laat de zuurkool, afgedekt, nog 1 minuut nagaren.
Bereiding
Pan: plaats de zuurkool met het vocht in de pan, voeg 4-5 eetlepels water, wijn of appelsap toe en breng aan de kook. Kook de zuurkool in 25-30 minuten gaar. Tip: kook voor een stamppot de zuurkool en aardappelen bij voorkeur apart en voeg ze daarna pas samen. Het kan voorkomen dat de aardappels door de zuurkool niet zacht worden. Magnetron (800 Watt): plaats de zuurkool met het vocht in een voor de magnetron geschikte schaal. Dek af met magnetronfolie en verwarm 5 minuten. Haal de schaal uit de magnetron en laat de zuurkool, afgedekt, nog 1 minuut nagaren.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie achterzijde. Koel en donker bewaren. Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C), beperkt houdbaar.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,