Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Koekenpan/grillpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de lamsboutplak aan beide zijden bruin en op hoge temperatuur in 8-10 minuten gaar. Regelmatig keren. Bestrooi de lamsboutplak met peper na de bereiding en laat deze even rusten in aluminiumfolie alvorens te serveren. Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
Koekenpan/grillpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de lamsboutplak aan beide zijden bruin en op hoge temperatuur in 8-10 minuten gaar. Regelmatig keren. Bestrooi de lamsboutplak met peper na de bereiding en laat deze even rusten in aluminiumfolie alvorens te serveren. Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde, Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,