Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Bereiding: kan ook rauw geserveerd worden.
Koken: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de bloemkool toe. Kook in 12-16 minuten gaar en giet af.
Oven (200ºC): meng de bloemkool met 2 eetlepels (olijf)olie. Bak 20-25 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak. Leg de zak in de magnetron en verwarm 5 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren.
Stomen: doe de bloemkool in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml
water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 20-22 minuten.
Bereiding
Bereiding: kan ook rauw geserveerd worden.
Koken: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de bloemkool toe. Kook in 12-16 minuten gaar en giet af.
Oven (200ºC): meng de bloemkool met 2 eetlepels (olijf)olie. Bak 20-25 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak. Leg de zak in de magnetron en verwarm 5 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren.
Stomen: doe de bloemkool in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml
water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 20-22 minuten.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,