Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Maak de paddenstoelen droog schoon met een borsteltje of een doekje. Leg de paddenstoelen nooit in water, ze zuigen zich vol waardoor de smaak verdwijnt. Snij de onderkant van het steeltje van de paddenstoelen af, snij ze vervolgens in plakjes. Hou de kruiden apart. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de paddenstoelenmix op matige temperatuur, voeg na ca. 4 minuten de kruiden toe en bak het geheel in 3-4 minuten gaar.
Bereiding
Maak de paddenstoelen droog schoon met een borsteltje of een doekje. Leg de paddenstoelen nooit in water, ze zuigen zich vol waardoor de smaak verdwijnt. Snij de onderkant van het steeltje van de paddenstoelen af, snij ze vervolgens in plakjes. Hou de kruiden apart. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de paddenstoelenmix op matige temperatuur, voeg na ca. 4 minuten de kruiden toe en bak het geheel in 3-4 minuten gaar.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na openen beperkt houdbaar.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,