Extra informatie
- Smaak: Krachtig en kruidig.
- Bewaren: Gekoeld bewaren (2-7 °C).
- Bereiden: Heerlijk in salades, bij wild, vlees, pasta en in vegetarische gerechten.
Land van oorsprong
België
Gebruik
Bereidingswijze:
maak de kastanjechampignons droog schoon met een borsteltje of een doekje. Leg de kastanjechampignons nooit in water, ze zuigen zich vol waardoor de smaak verdwijnt. Snij de onderkant van het steeltje eraf en snij in plakjes of in vieren. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de kastanjechampignons in ca. 7 minuten gaar.
Bereiding
maak de kastanjechampignons droog schoon met een borsteltje of een doekje. Leg de kastanjechampignons nooit in water, ze zuigen zich vol waardoor de smaak verdwijnt. Snij de onderkant van het steeltje eraf en snij in plakjes of in vieren. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de kastanjechampignons in ca. 7 minuten gaar.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Kijk, ruik en proef na deze datum.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,