Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de pompoen toe. Kook in 12-15 minuten gaar en giet af. Voeg naar smaak kerriepoeder en/of een scheutje vloeibare margarine toe.
Oven (200ºC): meng de pompoen met 2 eetlepels (olijf)olie. Voeg naar smaak kerriepoeder toe. Bak 25-30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
Stomen: doe de pompoen in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom
onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 14-16 minuten.
Bereiding
Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de pompoen toe. Kook in 12-15 minuten gaar en giet af. Voeg naar smaak kerriepoeder en/of een scheutje vloeibare margarine toe.
Oven (200ºC): meng de pompoen met 2 eetlepels (olijf)olie. Voeg naar smaak kerriepoeder toe. Bak 25-30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
Stomen: doe de pompoen in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom
onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 14-16 minuten.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,