Faja Lobi Roti kip masala kruidenmix
1.49

Faja Lobi Roti kip masala kruidenmix

60 g

Faja lobi roti masala is de traditionele hindoestaanse masala voor de bereiding van o.a. Authentieke roti kip masala.

  • Bereidingstijd: 10 - 30 minuten. Duurzaam, glutenvrij, plantaardig
  • Geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen
  • 5 - 50 easy-to-use recepten. Ook geschikt voor vegetariers
  • Bereid met verse kruiden en specerijen

Andere kochten ook

Faja Lobi Trassie trafasie € 2,59 50 g
Faja Lobi Bami trafasie € 2,29 140 ml
Faja Lobi Roti masala speciaal € 2,99 360 ml
Faja Lobi Nasi trafasie € 2,29 140 ml
Faja Lobi Roti masala trafasie € 2,99 360 ml

Inhoud en Gewicht

  • 60 g

Contactgegevens

E-mail
info@fajalobi.nl

Faja Lobi Food B.V.
Postbus 129, 6930 AC Westervoort

Website
www.fajalobi.nl

Extra informatie

Combineer met: Faja Lobi sandhia's roti (4 stuks) 200 gr

Merk

Faja Lobi

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Bereidingswijze: 30 min. 4 pers Mild. 1. 4 eieren hard koken. 2. 6 el zonnebloemolie verhitten, 1 grote ui, 4 teentjes knoflook en plakje Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten. 3. 3 kippenbouten (elk in 3 stukken verdeeld) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken. 4. 1 volle el Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala), 1½ el bouillonpoeder en 150 gr aardappelpartjes (voorgekookte) toevoegen en omscheppen. 5. 175 ml water toevoegen en het vlees 25-30 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. 6. De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) toevoegen en omscheppen.

Bereiding

Bereidingswijze: 30 min. 4 pers Mild. 1. 4 eieren hard koken. 2. 6 el zonnebloemolie verhitten, 1 grote ui, 4 teentjes knoflook en plakje Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten. 3. 3 kippenbouten (elk in 3 stukken verdeeld) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken. 4. 1 volle el Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala), 1½ el bouillonpoeder en 150 gr aardappelpartjes (voorgekookte) toevoegen en omscheppen. 5. 175 ml water toevoegen en het vlees 25-30 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. 6. De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) toevoegen en omscheppen.

Allergieën

Bevat
Koriander, Mosterd,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1391 kJ (346 kcal)
Vet11.6 Gram
waarvan verzadigd1.5 Gram
Koolhydraten46.9 Gram
waarvan suikers2 Gram
Voedingsvezel21.6 Gram
Eiwitten13.8 Gram
Zout0.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten