Extra informatie
Combineer met: Faja Lobi trassie trafasie 50 gr
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Voor 5 personen. Bereidingstijd: 35 minuten. Toevoegen: 400 g Kotomisi Basmati, zonnebloemolie, 1 ui, 150 g wortel, 1 kleine stengel prei, 50 g taugé, 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie Speciaal, ½ tl pimentpoeder, 250 g kipfilet. Bereidingswijze: 1. Kotomisi Basmatie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. 2. 6 eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui (gesnipperd) daarin lichtbruin fruiten; kipfilet toevoegen en gaarbakken. 3. Prei (fijn gesneden) en wortel (in reepjes) hieraan toevoegen en 4 minuten roerbakken. 4. Voeg hieraan vervolgens toe 4 eetlepels Faja Lobi Nasi Trafasie Speciaal en pimentpoeder, en roerbak het nog eens 2 minuten. 5. Tenslotte de gekookte rijst en taugé hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.
Bereiding
Voor 5 personen. Bereidingstijd: 35 minuten. Toevoegen: 400 g Kotomisi Basmati, zonnebloemolie, 1 ui, 150 g wortel, 1 kleine stengel prei, 50 g taugé, 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie Speciaal, ½ tl pimentpoeder, 250 g kipfilet. Bereidingswijze: 1. Kotomisi Basmatie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. 2. 6 eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui (gesnipperd) daarin lichtbruin fruiten; kipfilet toevoegen en gaarbakken. 3. Prei (fijn gesneden) en wortel (in reepjes) hieraan toevoegen en 4 minuten roerbakken. 4. Voeg hieraan vervolgens toe 4 eetlepels Faja Lobi Nasi Trafasie Speciaal en pimentpoeder, en roerbak het nog eens 2 minuten. 5. Tenslotte de gekookte rijst en taugé hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.
Bewaaradvies
Op een koele en donkere plaats bewaren. Na openen 2 maanden houdbaar in goed afgesloten pot in de koelkast.