Land van oorsprong
Belgiƫ
Gebruik
Bereidingswijze:
Koud: meng 40 gram havermout in koude halfvolle melk, halfvolle yoghurt of magere kwark. Voeg eventueel vers fruit of gedroogde vruchten toe. Voor overnight oats, meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Magnetron (800 Watt): meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk. Verwarm 2 minuten. Roer en laat 2-3 minuten rusten.
Pan: meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk. Kook ongeveer 1 minuut. Laat 2-3 minuten afgedekt rusten.
Bereiding
Koud: meng 40 gram havermout in koude halfvolle melk, halfvolle yoghurt of magere kwark. Voeg eventueel vers fruit of gedroogde vruchten toe. Voor overnight oats, meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Magnetron (800 Watt): meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk. Verwarm 2 minuten. Roer en laat 2-3 minuten rusten.
Pan: meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk. Kook ongeveer 1 minuut. Laat 2-3 minuten afgedekt rusten.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie achterzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum. Koel, donker en droog bewaren. De verpakking goed sluiten na gebruik.
Allergieƫn
Bevat
Glutenbevattende granen,
Haver,
Kan bevatten
Amandel,
Cashewnoot,
Gerst,
Hazelnoot,
Lactose,
Melk,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Rogge,
Soja,
Spelt,
Tarwe,
Vrij van
Eieren,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Mosterd,
Pinda's,
Pistachenoot,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Sulfieten,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,