Homemade Mix voor kruidcake
1.99

Homemade Mix voor kruidcake

450 g

Een complete mix voor een heerlijke kruidcake.

  • Alleen water toevoegen
  • Volgens authentiek recept
  • Check de achterkant van de verpakking voor variatietips

Inhoud en Gewicht

  • 450 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

E-mail
consumentenservice@homemade.nl

Smilde Homebaking B.V.
Postbus 206, 9300 AE Roden

Telefoon
Tel. +31 (0)50 - 5010111

Website
www.homemade.nl

Merk

Homemade

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Wat heb je nodig? 225 ml lauw (handwarm) water Een beetje boter of olie Spatel Beslagkom Cakevorm (ca. 24 cm) Temperatuur elektrische oven: 160°C heteluchtoven: 145°C airfryer: 140°C Hoelang duurt het? 5 minuten bereidingstijd Oven: 55-65 minuten Airfryer: 45 minuten Tijd om te bakken! 1. Verwarm de oven voor en vet de cakevorm in met boter of olie. 2. Meng de mix en het water in een beslagkom met een spatel tot een glad en klontvrij beslag. 3. Vul de ingevette cakevorm gelijkmatig met het beslag. 4. Zet een rooster met de kruidcake in het midden van de oven. Na ongeveer 55-65 minuten is de cake klaar. Tip: prik met een (saté)prikker in het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake gaar. 5. Laat na het bakken de kruidcake ca. 5 minuten rusten en verwijder vervolgens voorzichtig de cakevorm.

Bereiding

Wat heb je nodig?
225 ml lauw (handwarm) water
Een beetje boter of olie
Spatel
Beslagkom
Cakevorm (ca. 24 cm)

Temperatuur
elektrische oven: 160°C
heteluchtoven: 145°C
airfryer: 140°C

Hoelang duurt het?
5 minuten bereidingstijd
Oven: 55-65 minuten
Airfryer: 45 minuten

Tijd om te bakken!
1. Verwarm de oven voor en vet de cakevorm in met boter of olie.
2. Meng de mix en het water in een beslagkom met een spatel tot een glad en klontvrij beslag.
3. Vul de ingevette cakevorm gelijkmatig met het beslag.
4. Zet een rooster met de kruidcake in het midden van de oven. Na ongeveer 55-65 minuten is de cake klaar. Tip: prik met een (saté)prikker in het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake gaar.
5. Laat na het bakken de kruidcake ca. 5 minuten rusten en verwijder vervolgens voorzichtig de cakevorm.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Gerst, Glutenbevattende granen, Rogge, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1111 kJ (262 kcal)
Vet0.5 Gram
waarvan verzadigd0.2 Gram
Koolhydraten57.1 Gram
waarvan suikers34.3 Gram
Voedingsvezel1.7 Gram
Eiwitten3.3 Gram
Zout1.1 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten