AH Andijvie gesneden
1.99

AH Andijvie gesneden

400 g

Andijvie heeft een frisse, ietwat bittere smaak en is heel veelzijdig. Om rauw te gebruiken in de stamppot, te koken, te roerbakken of te gebruiken in een salade.

  • Lekker knapperig
  • Zowel rauw als gekookt lekker
  • Deze voorgesneden andijvie kan zo de pan in
  • Prijsfavorieten: topkwaliteit en altijd laaggeprijsd

Andere kochten ook

AH Andijvie fijngesneden grootverpakking € 2,49 500 g
AH Andijvie fijngesneden kleinverpakking € 1,39 250 g
AH Andijvie gesneden € 1,99 400 g
AH Andijvie € 2,18 1 kilogram

Inhoud en Gewicht

  • 400 g

Kenmerken

Beter voor Natuur & Boer Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
kan ook rauw geserveerd worden. Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de andijvie toe. Kook in 4-5 minuten gaar en giet af. Stomen: doe de andijvie in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 6-8 minuten. Stamppot. Pan: kook 600 g kruimige aardappelen in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en doe er een scheutje halfvolle melk en eventueel vloeibare margarine bij. Stamp de aardappelen en meng de andijvie erdoor. Verwarm 2-3 minuten op lage temperatuur, roer regelmatig door. Koekenpan/wok: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de andijvie op matige temperatuur in 6-8 minuten beetgaar. Tip: voeg naar smaak peper of nootmuskaat toe.

Bereiding

kan ook rauw geserveerd worden.
Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de andijvie toe. Kook in 4-5 minuten gaar en giet af.
Stomen: doe de andijvie in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 6-8 minuten.
Stamppot. Pan: kook 600 g kruimige aardappelen in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en doe er een scheutje halfvolle melk en eventueel vloeibare margarine bij. Stamp de aardappelen en meng de andijvie erdoor. Verwarm 2-3 minuten op lage temperatuur, roer regelmatig door.
Koekenpan/wok: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de andijvie op matige temperatuur in 6-8 minuten beetgaar.
Tip: voeg naar smaak peper of nootmuskaat toe.

Bewaaradvies

Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie67 kJ (16 kcal)
Vet0.3 Gram
waarvan verzadigd0.1 Gram
waarvan onverzadigd0.2 Gram
Koolhydraten1 Gram
waarvan suikers1 Gram
Voedingsvezel1.7 Gram
Eiwitten1.5 Gram
Zout0.08 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten