Extra informatie
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
kan ook rauw geserveerd worden.
Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de andijvie toe. Kook in 4-5 minuten gaar en giet af.
Stomen: doe de andijvie in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 6-8 minuten.
Stamppot. Pan: kook 600 g kruimige aardappelen in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en doe er een scheutje halfvolle melk en eventueel vloeibare margarine bij. Stamp de aardappelen en meng de andijvie erdoor. Verwarm 2-3 minuten op lage temperatuur, roer regelmatig door.
Koekenpan/wok: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de andijvie op matige temperatuur in 6-8 minuten beetgaar.
Tip: voeg naar smaak peper of nootmuskaat toe.
Bereiding
kan ook rauw geserveerd worden.
Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de andijvie toe. Kook in 4-5 minuten gaar en giet af.
Stomen: doe de andijvie in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 6-8 minuten.
Stamppot. Pan: kook 600 g kruimige aardappelen in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en doe er een scheutje halfvolle melk en eventueel vloeibare margarine bij. Stamp de aardappelen en meng de andijvie erdoor. Verwarm 2-3 minuten op lage temperatuur, roer regelmatig door.
Koekenpan/wok: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en roerbak de andijvie op matige temperatuur in 6-8 minuten beetgaar.
Tip: voeg naar smaak peper of nootmuskaat toe.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,