Extra informatie
Een veganistische rookworst met een knack, zou dat ooit lukken? witte roock: jazeker! De Vegetarische Slager ontwikkelde deze vegan roockworst voor alle vleesliefhebbers die de vleessmaak niet willen laten schieten. De Vegetarische Slager vegan roockworst is gemaakt op basis van soja, is een bron van eiwit en is verrijkt met ijzer en vitamine b12. Nu zelfs met een verbeterde receptuur en een subliem roock-aroma dat nog meer smaack aan je oer-hollandse maaltijd geeft. Deze sterspeler in de snert, stamppot of tussen een broodje is leckerder dan ooit. s werelds eerste vegan roockworst met knack - proef de nostalgie! De Vegetarische Slager is in 2010 geboren vanuit de behoefte van een groot vleesliefhebber: 9e generatie boer jaap korteweg. Hij vond vlees zo lecker, dat hij het vegetarisch maakte. Dat resulteerde in een range aan nostalgische slagersfavorieten, gemaakt door vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers. Onze producten hebben de smaak, structuur en beleving van vlees, zonder dat daar dierlijk vlees aan te Pas komt. De ambachtelijke slager van toen, met het vegetarische vleesch van nu. Zo kan iedere vleesliefhebber - van vegan tot carnivoor - blijven genieten, zonder iets te laten schieten. Onze missie? de grootste slager ter wereld worden en het dier uit de voedselketen halen.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Onbereid:
Pan: Breng een pan met water aan de kook. Zet het vuur laag zodat het net niet kookt. Voeg de Roockworsten in de plastic verpakking toe aan de pan. Verhit 10 minuten met de deksel op de pan, zonder het te laten koken. Haal de Roockworsten voorzichtig uit het water en laat ze 1 minuut rusten. Snijd de verpakking voorzichtig open, zonder het plantaardige velletje te breken.
Oven: Verwarm de oven voor op 140°C. Haal de Roockworsten eerst uit de plastic verpakking. Bak ze vervogens 13-15 minuten.
Bereiding
Pan: Breng een pan met water aan de kook. Zet het vuur laag zodat het net niet kookt. Voeg de Roockworsten in de plastic verpakking toe aan de pan. Verhit 10 minuten met de deksel op de pan, zonder het te laten koken. Haal de Roockworsten voorzichtig uit het water en laat ze 1 minuut rusten. Snijd de verpakking voorzichtig open, zonder het plantaardige velletje te breken.
Oven: Verwarm de oven voor op 140°C. Haal de Roockworsten eerst uit de plastic verpakking. Bak ze vervogens 13-15 minuten.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 2 dagen consumeren.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Selderij,