Koopmans Bladerdeeg origineel
1.39

Koopmans Bladerdeeg origineel

450 g

Koopmans bladerdeeg origineel is de perfecte basis voor heerlijke zoete en hartige gerechten.

  • Lekkerste basis voor een maaltijd of borrelmoment
  • Voor hartige en zoete gerechten
  • 1 pak bevat 10 plakjes bladerdeeg

Andere kochten ook

Koopmans Bladerdeeg origineel € 1,39 450 g
Koopmans Deeg hartige taart € 2,15 10 plakjes
Koopmans Bladerdeeg roomboter € 3,19 450 g

Inhoud en Gewicht

  • 450 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Met het bladerdeeg van Koopmans kun je heerlijke zoete en hartige creaties maken. Wat dacht je van bladerdeeghapjes met geitenkaas, of appelflappen met rozijnen? al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken.koopmans, dan ben je thuis.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Convectie:
Voorbereiding: - Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. - Gebruik bakpapier of vet de bakplaat in met boter of margarine. - Haal de bevroren plakjes bladerdeeg van elkaar, verwijder de folie en laat de plakjes eerst 5 tot 10 minuten ontdooien. - Leg de ongebruikte plakjes bladerdeeg direct in een afgesloten plastic zakje terug in de vriezer. Keukengerei - Ovenbakplaat. Bereidingstijd: Bereiding: ± 15 minuten. Baktijd: 15-20 minuten. Oventemperatuur: Hetelucht oven: 210°C.

Bakken:
Voorbereiding: - Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. – Gebruik bakpapier of vet de bakplaat in met boter of margarine. - Haal de bevroren plakjes bladerdeeg van elkaar, verwijder de folie en laat de plakjes eerst 5 tot 10 minuten ontdooien. - Leg de ongebruikte plakjes bladerdeeg direct in een afgesloten plastic zakje terug in de vriezer. Keukengerei - Ovenbakplaat. Bereidingstijd: Bereiding: ± 15 minuten. Baktijd: 15-20 minuten. Oventemperatuur: Elektrische oven 225°C.

Bereiding

Voorbereiding: - Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. - Gebruik bakpapier of vet de bakplaat in met boter of margarine. - Haal de bevroren plakjes bladerdeeg van elkaar, verwijder de folie en laat de plakjes eerst 5 tot 10 minuten ontdooien. - Leg de ongebruikte plakjes bladerdeeg direct in een afgesloten plastic zakje terug in de vriezer. Keukengerei - Ovenbakplaat. Bereidingstijd: Bereiding: ± 15 minuten. Baktijd: 15-20 minuten. Oventemperatuur: Hetelucht oven: 210°C.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: Vriezer (-6°C): 1 week. Vriezer (-12°C): 1 maand. Ten minste houdbaar tot einde (bij -18°C): zie onderzijde verpakking. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1413 kJ (337 kcal)
Vet19 Gram
waarvan verzadigd9.6 Gram
Koolhydraten35 Gram
waarvan suikers1.2 Gram
Voedingsvezel1.4 Gram
Eiwitten5.7 Gram
Zout1.3 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten