Extra informatie
                            Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
                         
                    
                    
                                            
                    
                                            
                            Land van oorsprong
                            Nederland
                         
                    
                                            
                            
Gebruik
                            Bereidingswijze:
Friteuse (175°C): verhit het vloeibaar frituurvet tot de belletjes verdwijnen en doe hierin niet te grote porties tegelijk. Verwijder de bakresten na gebruik. Het vloeibaar frituurvet kan ca. 8-10 keer gebruikt worden, daarna moet het vet (na afkoeling) in zijn geheel ververst worden. Bewaar de fles zodat het afgekoelde vet hierin terug kan en in zijn geheel bij de milieustraat of inzamelpunt kan worden ingeleverd.
Frituur op maximaal 175°C en niet langer dan nodig.
Kwaliteit frituurvet handhaven door regelmatig verbrande restjes te verwijderen met schuimspaan of zeef.
Ververs het frituurvet tijdig; dit is beter voor de smaak en voor uw gezondheid.
                        
                    
                                            
                            
Bereiding
                            Friteuse (175°C): verhit het vloeibaar frituurvet tot de belletjes verdwijnen en doe hierin niet te grote porties tegelijk. Verwijder de bakresten na gebruik. Het vloeibaar frituurvet kan ca. 8-10 keer gebruikt worden, daarna moet het vet (na afkoeling) in zijn geheel ververst worden. Bewaar de fles zodat het afgekoelde vet hierin terug kan en in zijn geheel bij de milieustraat of inzamelpunt kan worden ingeleverd.
Frituur op maximaal 175°C en niet langer dan nodig.
Kwaliteit frituurvet handhaven door regelmatig verbrande restjes te verwijderen met schuimspaan of zeef.
Ververs het frituurvet tijdig; dit is beter voor de smaak en voor uw gezondheid.
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                            
                            
Bewaaradvies
                            Ten minste houdbaar tot en met: zie zijkant. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Koel, donker en droog bewaren.
                        
                    
                    
                                            
                            Allergieën
                            
                            
                                                            
                                    Vrij van
                                                                            Amandel,
                                                                            Cashewnoot,
                                                                            Eieren,
                                                                            Gerst,
                                                                            Glutenbevattende Granen,
                                                                            Haver,
                                                                            Hazelnoot,
                                                                            Khorasantarwe,
                                                                            Lactose,
                                                                            Lupine,
                                                                            Macadamianoot,
                                                                            Melk,
                                                                            Mosterd,
                                                                            Noten,
                                                                            Paranoot,
                                                                            Pecannoot,
                                                                            Pinda's,
                                                                            Pistachenoot,
                                                                            Rogge,
                                                                            Schaaldieren,
                                                                            Selderij,
                                                                            Sesamzaad,
                                                                            Soja,
                                                                            Spelt,
                                                                            Sulfieten,
                                                                            Tarwe,
                                                                            Vis,
                                                                            Walnoot,
                                                                            Weekdieren,