Extra informatie
Snijd verse tomaat in grove partjes. Meng de tomaten met zeezout, een scheut kruidenazijn, gesneden knoflookteentje, verse peterselie en peper uit de molen. Laat de tomaten 15 minuten marineren. Laat de gemarineerde tomaten daarna kort uitlekken. Kook de verse Pasta (Tortelloni kaas noten) volgens de bereidingswijze. Verhit de verse Pastasaus 5 kazen. Giet de verse Pasta af en meng dit grof met de hete Pastasaus. Leg de Pasta met saus op het bord en schep daar de gemarineerde tomaat bovenop. Extra lekker met een handje verse rucola erbij.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Pan: al roerende verwarmen, niet laten koken. Magnetron (800 Watt): leg de deksel los op het bakje. Verwarm de saus 1,5 minuut, even roeren en vervolgens nog 1 minuut verwarmen. De saus doorroeren alvorens te serveren.
Bereiding
Pan: al roerende verwarmen, niet laten koken. Magnetron (800 Watt): leg de deksel los op het bakje. Verwarm de saus 1,5 minuut, even roeren en vervolgens nog 1 minuut verwarmen. De saus doorroeren alvorens te serveren.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie zijkant, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na openen beperkt houdbaar.
Allergieën
Bevat
Eieren,
Lactose,
Melk,
Mosterd,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,