Extra informatie
Met deze frietjes laat je kids extra groente eten
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Oven (200°C): meng de zoete aardappelfriet met 2 eetlepels (zonnebloem)olie en verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de zoete aardappelfriet 25-30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven gaar. Schep tussendoor om. Voeg naar smaak peper toe. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (zonnebloem)olie en bak de zoete aardappelfriet 14-16 minuten op matige temperatuur gaar. Regelmatig omscheppen. Voeg naar smaak peper toe. Airfryer (180°C): bak de zoete aardappelfriet in een voorverwarmde airfryer in 10-15 minuten gaar. Halverwege omschudden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en maximale hoeveelheid.
Bereiding
Oven (200°C): meng de zoete aardappelfriet met 2 eetlepels (zonnebloem)olie en verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de zoete aardappelfriet 25-30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven gaar. Schep tussendoor om. Voeg naar smaak peper toe. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (zonnebloem)olie en bak de zoete aardappelfriet 14-16 minuten op matige temperatuur gaar. Regelmatig omscheppen. Voeg naar smaak peper toe. Airfryer (180°C): bak de zoete aardappelfriet in een voorverwarmde airfryer in 10-15 minuten gaar. Halverwege omschudden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en maximale hoeveelheid.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,