Extra informatie
Ontdek Knorr Hollandse hachee maaltijdmix, een snel en makkelijk gerecht met lekker veel groente. Laat je inspireren door Knorr en zet de lekkerste gerechten met gemak op tafel. boodschappenlijstje: grote uien en 500 g runderlappen. voorbereiding: pel de uien, halveer ze en snij ze in halve ringen. Snij het vlees in blokjes. bereidingswijze: 1. Verhit 2 el olie in een hapjespan en braad het vlees aan. Bak de uien enkele minuten mee. 2. Voeg vervolgens 300 ml water toe. Laat het op laag vuur met de deksel op de pan ca. 1,5 tot 2 uur stoven, tot het vlees zacht is. 3. Voeg daarna nog eens 200 ml water en de inhoud van dit zakje toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het nog ca.15 min. Zachtjes stoven. serveer de hachee met aardappelpuree of gekookte aardappelen. met de maaltijdmixen van Knorr zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel, voor het hele gezin, met lekker veel groente. Zo bevat deze Hollandse hachee maaltijdmix 68 gram groente per persoon. Deze mix is zorgvuldig gedroogd en gemengd met kruiden en specerijen. En uiteraard zonder conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen en toegevoegde smaakversterkers. De kruidenmix is geschikt voor veganistisch gebruik. Voor een extra groentetip serveer je de maaltijd met aardappelen en (in blokjes gesneden) rode bieten. Bereid de rode bieten volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Bereid:
Bereidingswijze: 1) Verhit 2 el olie in een hapjespan en braad het vlees aan. Bak de uien enkele minuten mee. 2) Voeg vervolgens 300 ml water toe. Laat het op laag vuur met de deksel op de pan ca. 1,5 tot 2 uur stoven, tot het vlees zacht is. 3) Voeg daarna nog eens 200 ml water en de inhoud van dit zakje toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het nog ca. 15 min. zachtjes stoven. Serveer de hachee met aardappelpuree of gekookte aardappelen.
Bereiding
Bereidingswijze: 1) Verhit 2 el olie in een hapjespan en braad het vlees aan. Bak de uien enkele minuten mee. 2) Voeg vervolgens 300 ml water toe. Laat het op laag vuur met de deksel op de pan ca. 1,5 tot 2 uur stoven, tot het vlees zacht is. 3) Voeg daarna nog eens 200 ml water en de inhoud van dit zakje toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het nog ca. 15 min. zachtjes stoven. Serveer de hachee met aardappelpuree of gekookte aardappelen.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Melk,
Mosterd,
Selderij,
Soja,