Dr. Oetker Pizzabodem origineel
0.99

Dr. Oetker Pizzabodem origineel

450 g

De Dr. Oetker Pizzabodem Origineel maakt het jou gemakkelijk een heerlijke zelfgemaakte pizza op tafel te zetten. Beleg hem met jouw favoriete toppings!

  • Toevoegen: 250 ml water, 200 g tomatensaus, 2 el olijfolie en toppings
  • Voor 4 personen
  • Circa 20 minuten bakken
  • Bestrooi je pizza dan met rucola, oregano of Italiaanse kruiden.

Andere kochten ook

Dr. Oetker Pizzabodem origineel € 0,99 450 g
Dr. Oetker Pizza pakket € 2,99 615 g

Inhoud en Gewicht

  • 450 g

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland B.V.
Antwoordnummer 7204 · 3800 TE Amersfoort

Website
www.oetker.nl

Extra informatie

Dip je pizzarandjes in de aioli of besmeer ze met kruidenboter. Overgebleven pizza kun je in 10 minuten opwarmen in een voorverwarmde oven.

Merk

Dr. Oetker

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bakken:
Benodigdheden: - 1 pak Dr. Oetker Pizzabodem origineel - 250 ml koud water - 200g tomatensaus - 2 eetlepels olijfolie Toppings naar keuze bijv.: - 150g mozzarella - 125g trostomaten - 15g basilicum - Evt. bloem voor betrooien van deeg. Keukengerei: - Mixer met deeghaken - Een (oven)bakplaat - Evt. een deegroller en bakpapier Bereidingstijd: Bereiding: circa 20 minuten Baktijd: circa 25 minuten Oventemperatuur Elektrische oven: 220°C Heteluchtoven: 200°C Gasoven: stand 5 Bereidingswijze: Voorbereiden 1. Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. 2. Gebruik bakpapier of vet de bakplaat in met boter of olie. 3. Snijd de ingrediënten voor op de pizza. Bodem bereiden 4. Doe de bodemmix in een beslagkom en voeg 250ml koud water en 2 eetlepels olijfolie toe. 5. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. 6. Kneed het nogmaals met de handen een aantal keren goed door en verdeel voor een ronde pizza het deeg in tweeën. 7. Leg het deeg in het midden van het bakpapier of op de ingevette bakplaat. 8. Bestrooi het deeg met bloem en druk of rol het deeg uit ter grootte van de bakplaat. 9. Vorm een opstaand randje en bestrijk dit met olie. Beleggen 10. Verdeel de tomatensaus met de bolle kant van een lepel over de bodem. 11. Bedek de saus met de voorgesneden ingrediënten en eventuele kruiden. Bakken 12. Plaats de bakplaat iets onder het midden van de oven en bak de ronde pizza in circa 18 minuten en de bakplaatpizza in 25 minuten gaar.

Bereiding

Benodigdheden: - 1 pak Dr. Oetker Pizzabodem origineel - 250 ml koud water - 200g tomatensaus - 2 eetlepels olijfolie Toppings naar keuze bijv.: - 150g mozzarella - 125g trostomaten - 15g basilicum - Evt. bloem voor betrooien van deeg. Keukengerei: - Mixer met deeghaken - Een (oven)bakplaat - Evt. een deegroller en bakpapier Bereidingstijd: Bereiding: circa 20 minuten Baktijd: circa 25 minuten Oventemperatuur Elektrische oven: 220°C Heteluchtoven: 200°C Gasoven: stand 5 Bereidingswijze: Voorbereiden 1. Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. 2. Gebruik bakpapier of vet de bakplaat in met boter of olie. 3. Snijd de ingrediënten voor op de pizza. Bodem bereiden 4. Doe de bodemmix in een beslagkom en voeg 250ml koud water en 2 eetlepels olijfolie toe. 5. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. 6. Kneed het nogmaals met de handen een aantal keren goed door en verdeel voor een ronde pizza het deeg in tweeën. 7. Leg het deeg in het midden van het bakpapier of op de ingevette bakplaat. 8. Bestrooi het deeg met bloem en druk of rol het deeg uit ter grootte van de bakplaat. 9. Vorm een opstaand randje en bestrijk dit met olie. Beleggen 10. Verdeel de tomatensaus met de bolle kant van een lepel over de bodem. 11. Bedek de saus met de voorgesneden ingrediënten en eventuele kruiden. Bakken 12. Plaats de bakplaat iets onder het midden van de oven en bak de ronde pizza in circa 18 minuten en de bakplaatpizza in 25 minuten gaar.

Serveer suggestie

Tips: • Wil je jouw pizza extra kruidig maken? Bestrooi hem dan met rucola, oregano of Italiaanse kruiden. • Pizzarandjes nog lekkerder maken? Dip ze in de aioli of besmeer ze met kruidenboter. • Overgebleven pizza kun je in 10 minuten opwarmen in een voorverwarmde oven van 220°C.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Eieren, Glutenbevattende granen, Melk, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1121 kJ (265 kcal)
Vet3 Gram
waarvan verzadigd0.4 Gram
Koolhydraten52 Gram
waarvan suikers0.7 Gram
Voedingsvezel1.4 Gram
Eiwitten7.2 Gram
Zout1.4 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten