La Tua Farina Bloem voor pizzadeeg
1.49

La Tua Farina Bloem voor pizzadeeg

500 g

La Tua Farina bloem voor pizzadeeg is de basis voor een heerlijke Italiaanse pizza met een authentieke smaak.

  • "Gemaakt van zachte tarwe type ""00""."

Andere kochten ook

La Tua Farina Bloem voor pizzadeeg € 1,49 500 g
La Tua Farina Mix voor pizza en focaccia € 1,59 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Contactgegevens

De Roos International BV
Postbus 493, 1400 AL Bussum

Land van oorsprong

Italië

Gebruik

Bereidingswijze:
Origineel recept voor 2 verste pizza's Ingrediënten: 250 gram bloem voor pizzadeeg, 15 gram droge of verse gist, ca 150 ml water, 1 theelepel suiker, 1 eetlepel extra vergine olijfolie, zout. - lost de gist en de suiker op in een kommetje warm water - strooi de bloem in een hoopje op een schoon werkvlak. Maak in het midden een diepe kuil en strooi het zout over het meel - giet de opgeloste gist en suiker met de rest van het water en de olijfolie voorzichtig in de kuil - meng alle ingrediënten voorzichtig met een vork door de bloem - kneed in 15 minuten tot een soepel deeg - vorm een bal en leg deze in een ruime kom. Dek de kom af met een vochtige theedoek en laat het deeg 2 uur op kamertemperatuur rijzen - verdeel het deeg in 2 gelijke stukken en rol uit tot de gewenste dikte en vorm van de bodem - leg het deeg op een ingevette bakplaat en beleg naar wens - bak de pizza ca 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.

Bereiding

Origineel recept voor 2 verste pizza's

Ingrediënten: 250 gram bloem voor pizzadeeg, 15 gram droge of verse gist, ca 150 ml water, 1 theelepel suiker, 1 eetlepel extra vergine olijfolie, zout.

- lost de gist en de suiker op in een kommetje warm water
- strooi de bloem in een hoopje op een schoon werkvlak. Maak in het midden een diepe kuil en strooi het zout over het meel
- giet de opgeloste gist en suiker met de rest van het water en de olijfolie voorzichtig in de kuil
- meng alle ingrediënten voorzichtig met een vork door de bloem
- kneed in 15 minuten tot een soepel deeg
- vorm een bal en leg deze in een ruime kom. Dek de kom af met een vochtige theedoek en laat het deeg 2 uur op kamertemperatuur rijzen
- verdeel het deeg in 2 gelijke stukken en rol uit tot de gewenste dikte en vorm van de bodem
- leg het deeg op een ingevette bakplaat en beleg naar wens
- bak de pizza ca 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1462 kJ (345 kcal)
Vet1.5 Gram
waarvan verzadigd0.3 Gram
Koolhydraten69 Gram
waarvan suikers2 Gram
Voedingsvezel3.2 Gram
Eiwitten12.2 Gram
Zout0 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten