Extra informatie
Leksands kn en #x00e4:ckebr en #x00f6:d is heerlijk als ontbijt, lunch of tussendoortje met verschillende soorten beleg. Maar wist je dat ze in Zweden er nog veel meer gerechten mee maken? zo gebruiken ze het ook wel eens als pizzabodem, zowel warm als koud.
daarom bakken ze altijd met rogge van boeren dicht in de buurt van de bakkerij.
Land van oorsprong
Zweden
Gebruik
Bereidingswijze:
Benodigdheden: Original knäckebröd, Turkse yoghurt/crème fraîche, dunne plakjes Parmaham, zongedroogde tomaatjes, veldsla.
Bereidingswijze: Verkruimel de feta en meng met de Griekse yoghurt. Beleg het knäckebröd met wat veldsla, rauwe ham, zongedroogde tomaatjes en maak af met het fetamengsel. Eet smakelijk!
Bereiding
Benodigdheden: Original knäckebröd, Turkse yoghurt/crème fraîche, dunne plakjes Parmaham, zongedroogde tomaatjes, veldsla.
Bereidingswijze: Verkruimel de feta en meng met de Griekse yoghurt. Beleg het knäckebröd met wat veldsla, rauwe ham, zongedroogde tomaatjes en maak af met het fetamengsel. Eet smakelijk!
Bewaaradvies
Donker en droog bewaren
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Rogge,