Extra informatie
Over de Vegetarische Slager vegan lecker burgerlijk: de Vegetarische Slager vegan lecker burgerlijk is gemaakt voor alle burgers die zonder poespas van plantaardig vleesch willen genieten. Heerlijck mals, vol van smaack en in 4 tot 6 minuten te bereiden. De plantaardige burger met de perfecte hap en sappige textuur is gemaakt op basis van soja, is rijk aan eiwitten en vezels, en is een bron van vitamine B12 en ijzer. Lecker gewoon en gewoon superlecker - dat geeft de burger moed! Bereidingswijze: pan: verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe - bak de burger in 3 minuten aan elke kant gaar. Bbq: bestrijk de burger met olie en gril deze aan beide kanten, totdat de burger goed heet is. Airfryer: plaats in een voorverwarmde airfryer op 200 graden celsius en bak in 4 minuten goudbruin. Over de vegetarische slager: de Vegetarische Slager is in 2010 geboren vanuit de behoefte van een groot vleesliefhebber. De slager van toen maakt nu volledig vegetarisch vleesch. Zo kunnen zowel carnivoren als veganisten genieten van een vleessmaak, zonder iets te laten schieten. Onze missie? de grootste slager ter wereld worden zonder dat daar een dier aan te Pas hoeft te komen!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereid:
BEREIDINGSWIJZE Koekenpan: Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de burger 3 minuten aan elke kant. BBQ: Bestrijk de burger met olie en gril aan beide kanten, totdat de burger goed heet is. Airfryer: Plaats in een voorverwarmde airfryer op 200°C en bak in 4 minuten goudbruin.
Bereiding
BEREIDINGSWIJZE Koekenpan: Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de burger 3 minuten aan elke kant. BBQ: Bestrijk de burger met olie en gril aan beide kanten, totdat de burger goed heet is. Airfryer: Plaats in een voorverwarmde airfryer op 200°C en bak in 4 minuten goudbruin.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 7 dagen consumeren.
Allergieën
Bevat
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende granen,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Haver,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Pinda's (aardnoten),
Rogge,
Selderij,