Extra informatie
Over de Vegetarische Slager vegan kipstuckjes: vegetariers en veganisten opgelet! Met plezier presenteren we de Vegetarische Slager vegan kipstuckjes. Misschien wel ons meest veelzijdige stuckje vlees(vervanger) en zeker de hoogvlieger onder de plantaardige stuckjes kip. Deze veganistische stukjes op basis van soja zijn rijk aan eiwitten en vezels, en bron van ijzer en vitamine B12. Ze zijn knapperig, mals en bovendien makkelijk te bereiden. Bak ze goudbruin en voeg de kippige iconen toe aan je wrap, curry of wok. Zo blijft de kip op stok! Bereidingswijze: pan: verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 1 el olie toe. Bak de kipstuckjes voor 2-3 minuten aan een kant goudbruin. Draai vervolgens om en bak tot ze door en door warm zijn. Lecker in iedere maaltijd, zoals een wrap, salade of op een sandwich. In een saus of curry: bereid eerst de saus. Voeg de kipstuckjes rechtstreeks toe aan de saus en laat 3-5 minuten sudderen. Over de vegetarische slager: de Vegetarische Slager is in 2010 geboren vanuit de behoefte van een groot vleesliefhebber. De slager van toen maakt nu volledig vegetarisch vleesch. Zo kunnen zowel carnivoren als veganisten genieten van een vleessmaak, zonder iets te laten schieten. Onze missie? de grootste slager ter wereld worden zonder dat daar een dier aan te Pas hoeft te komen!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
In pan bakken:
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 1 el olie toe. Bak de Kipstuckjes voor 2-3 minuten aan één kant goudbruin. Draai vervolgens om en bak tot ze door en door warm zijn.
Sudderen:
In een saus of curry: Bereid eerst de saus. Voeg de Kipstuckjes rechtstreeks toe aan de saus en laat 3-5 minuten sudderen.
Bereiding
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 1 el olie toe. Bak de Kipstuckjes voor 2-3 minuten aan één kant goudbruin. Draai vervolgens om en bak tot ze door en door warm zijn.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 2 dagen consumeren.
Allergieën
Bevat
Soja,
Kan bevatten
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende granen,
Haver,
Melk,
Noten,
Pinda's (aardnoten),
Rogge,
Tarwe,