Land van oorsprong
Zweden
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Kiptaco's, 4 porties 400 - 500 g kipgehakt of gesneden kipfilet 1 el boter of olie 1 zakje Santa Maria Chicken Taco Seasoning Mix 100 ml water 1 pak Santa Maria Tortilla of Taco Shells 1 potje Santa Maria Taco Sauce Tip: Vervang de kip door voorgekookte gespoelde linzen (ca. 800 g). Als u voorgekookte linzen gebruikt, dan is er geen water nodig. Overige ingrediënten: Gesneden sla, tomaatblokjes, geraspte kaas, in plakjes gesneden avocado. Bereidingswijze: Bak de kip/linzen bruin in boter of olie. Voeg de kruidenmix en het water toe. Roer en laat 5 minuten sudderen (als u kippenfilet gebruikt, snijd deze dan na het koken in plakjes). Verwarm de tortilla's of taco-schelpen op en vul ze met kip/linzen en de bijgerechten. Voeg Santa Maria Taco Sauce toe.
Bereiding
Kiptaco's, 4 porties 400 - 500 g kipgehakt of gesneden kipfilet 1 el boter of olie 1 zakje Santa Maria Chicken Taco Seasoning Mix 100 ml water 1 pak Santa Maria Tortilla of Taco Shells 1 potje Santa Maria Taco Sauce Tip: Vervang de kip door voorgekookte gespoelde linzen (ca. 800 g). Als u voorgekookte linzen gebruikt, dan is er geen water nodig. Overige ingrediënten: Gesneden sla, tomaatblokjes, geraspte kaas, in plakjes gesneden avocado. Bereidingswijze: Bak de kip/linzen bruin in boter of olie. Voeg de kruidenmix en het water toe. Roer en laat 5 minuten sudderen (als u kippenfilet gebruikt, snijd deze dan na het koken in plakjes). Verwarm de tortilla's of taco-schelpen op en vul ze met kip/linzen en de bijgerechten. Voeg Santa Maria Taco Sauce toe.
Serveer suggestie
Perfect for Chicken, also great with Mushroom
Bewaaradvies
Droog en op kamertemperatuur bewaren.