Santa Maria Kruidenmix crispy chicken
1.09

Santa Maria Kruidenmix crispy chicken

50 g

Deze Crispy chicken seasoning mix is de ideale kruidenmix om lekkere krokante stukjes kip mee klaar te maken. Heerlijk door een tex mex of mexicaans gerecht.

  • Heerlijk in een tortilla wrap, in een salade of als hapje bij de borrel
  • Past bijzonder goed bij kip
  • Gebruik als topping dip mix guacamole of dip mix american ranch
  • Vul mini tortilla wraps met de kipstukjes en rol op

Andere kochten ook

Santa Maria Kruidenmix crispy chicken € 1,09 50 g
Santa Maria Tandoori Indian style € 3,29 35 g

Inhoud en Gewicht

  • 50 g

Contactgegevens

Santa Maria AB
Box 63, SE-431 21 Mölndal, Sweden.

Website
www.santamariaworld.com

Land van oorsprong

Zweden

Gebruik

Onbekend:
Crispy chicken bites, 4 porties 400-500 g kipdijfilet / 700 g bloemkool 1 el. olie 1 zakje Santa Maria Crispy Chicken kruidenmix Overige ingrediënten: Santa Maria tortilla, Santa Maria Dip Mix American Ranch, Santa Maria red Jalapeño en sla. Bereiding: Snijd de kipfilets/bloemkool in stukjes/roosjes van ongeveer 3x3 cm en lag ze in een kom. Voeg olie en kruiden toe. Roer en verdeel de kruiden over de kip/bloemkool. Verdeel de stukjes kip/bloemkool op een ingevette plaat of ovenvaste schaal en bak in een oven op 225 °C gedurende ongeveer 15 minuten, tot de stukjes kip/bloemkool goudbruin en knapperig zijn. Serveer in warme tortilla met kruiden en voeg de Amerikaanse Ranch Dip toe. Tip: Serveer de knapperige kipstukjes/bloemkoolroosjes als tussendoortje en dip ze in een lekkere dipsaus.

Bereiding

Crispy chicken bites, 4 porties
400-500 g kipdijfilet / 700 g bloemkool
1 el. olie
1 zakje Santa Maria Crispy Chicken kruidenmix

Overige ingrediënten: Santa Maria tortilla, Santa Maria Dip Mix American Ranch, Santa Maria red Jalapeño en sla.
Bereiding: Snijd de kipfilets/bloemkool in stukjes/roosjes van ongeveer 3x3 cm en lag ze in een kom. Voeg olie en kruiden toe. Roer en verdeel de kruiden over de kip/bloemkool. Verdeel de stukjes kip/bloemkool op een ingevette plaat of ovenvaste schaal en bak in een oven op 225 °C gedurende ongeveer 15 minuten, tot de stukjes kip/bloemkool goudbruin en knapperig zijn. Serveer in warme tortilla met kruiden en voeg de Amerikaanse Ranch Dip toe.
Tip: Serveer de knapperige kipstukjes/bloemkoolroosjes als tussendoortje en dip ze in een lekkere dipsaus.

Bewaaradvies

Droog en op kamertemperatuur bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1381 kJ (326 kcal)
Vet1.9 Gram
waarvan verzadigd0.4 Gram
Koolhydraten65 Gram
waarvan suikers0.6 Gram
Voedingsvezel7.2 Gram
Eiwitten8.9 Gram
Zout9.4 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten