Extra informatie
Tip: De saus wordt onder andere geserveerd bij salades, koud vlees, vis, pastasalades en als tapas met brood.
Ahaatje: Het woord aïoli komt oorspronkelijk uit het Catalaans, en is een samentrekking van de Spaanse woorden voor knoflook en olie (all i oli).
Allergieën
Bevat
Eieren,
Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol,
3-Aminophenol,
4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol,
Amandel,
Anijsalcohol,
Cashewnoot,
Forel,
Gerst,
Ginkgo Noten,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Hydroxycitronellal,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melatonine,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pijnboompitten,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Salicylaat,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,
Zalm,