Honig Basis voor vermicellisoep
1.99

Honig Basis voor vermicellisoep

96 g

Honig vermicellisoep is een heldere soep, rijkgevuld met vermicelli, fijne groenten en tuinkruiden. Door het toevoegen van verse ingredienten maak je zo een heerlijke, zelfgemaakte soep.

  • Vermicellisoep voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 15g rundersoepballetjes, 125g wortel, 3 grote lente-uitjes
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor tomatensoep € 1,65 87 g
Honig Basis voor chinese tomatensoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor tomaten-cremesoep € 1,99 112 g
Honig Basis voor italiaanse tomatensoep € 1,99 101 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g

Inhoud en Gewicht

  • 96 g

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Telefoon
0800 - 0229973

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig vermicellisoep is een heldere soep, rijkgevuld met vermicelli, fijne groenten en tuinkruiden. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals wortel en lente-uitjes, zet je snel en makkelijk een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel! Deze soepbasis is goed voor 6 personen en staat binnen 10 minuten al op tafel. Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig. Bereid de soep zoals de algemene bereidingswijze of garneer de soep met 2 eetlepels koriander om te varieren. Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen - 150 g rundersoepballetjes - 125 g wortel - 3 grote lente-uitjes - 1500 ml water Variatie tip Voeg na 10 min. koken 2 losgeklopte eieren toe aan de soep en laat nog 2 min. doorkoken. Garneer de soep met 2 eetl. peterselie! Algemene bereidingswijze 1. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2. Voeg, zodra de soep kookt, de rundersoepballetjes, de in plakjes gesneden wortel en fijngesneden lente-uitjes toe. 3. Doe het deksel op de pan (niet helemaal sluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen
- 150 g rundersoepballetjes
- 125 g wortel
- 3 grote lente-uitjes
- 1500 ml water

Variatie tip
Voeg na 10 min. koken 2 losgeklopte eieren toe aan de soep en laat nog 2 min. doorkoken. Garneer de soep met 2 eetl. peterselie!

Algemene bereidingswijze
1. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2. Voeg, zodra de soep kookt, de rundersoepballetjes, de in plakjes gesneden wortel en fijngesneden lente-uitjes toe.
3. Doe het deksel op de pan (niet helemaal sluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken.

10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Allergieën

Bevat
Forel, Salicylaat, Eieren, Glutenbevattende granen, Selderij, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Melk,

Voedingswaarden

Soortper 1 Portie
Energie526 kJ (125 kcal)
Vet4.9 Gram
waarvan verzadigd2 Gram
Koolhydraten12 Gram
waarvan suikers1.9 Gram
Voedingsvezel1.3 Gram
Eiwitten7.5 Gram
Zout2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten