Honig Basis voor Limburgse aspergesoep
1.99

Honig Basis voor Limburgse aspergesoep

106 g

Honig limburgse aspergesoep is een lekkere, gebonden cremesoep. Door het toevoegen van verse ingredienten zet je een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel.

  • Limburgse aspergesoep voor 6 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Zelf toevoegen: 3g witte asperges, 1g ham, 2 eetl. Verse peterselie
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor tomatensoep € 1,65 87 g
Honig Basis voor chinese tomatensoep € 1,99 112 g
Honig Maaltijdsoep basis voor erwtensoep € 1,99 137 g
Honig Basis voor italiaanse tomatensoep € 1,99 101 g
Honig Basis voor groentesoep € 1,65 50 g

Inhoud en Gewicht

  • 106 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig limburgse aspergesoep is een lekkere, gebonden cremesoep. Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals witte asperges en verse peterselie, zet je een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel! Deze soepbasis is goed voor 6 personen en staat binnen 10 minuten al op tafel. Snel en gemakkelijk te bereiden met de vertrouwde smaak van honig. Bereid de soep zoals de algemene bereidingswijze of garneer de soep met fijngesneden stukjes hard gekookt ei om te varieren. Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 300 g witte asperges 100 g ham 2 eetl. Verse peterselie 1500 ml water Variatie tip Garneer met kleingesneden stukjes hard gekookt ei! 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de geschilde en in stukjes gesneden asperges en de in reepjes gesneden ham toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte peterselie. 10 min

Bereiding

Zelf toevoegen

300 g witte asperges
100 g ham
2 eetl. Verse peterselie
1500 ml water

Variatie tip
Garneer met kleingesneden stukjes hard gekookt ei!

1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook.
2 Voeg, zodra de soep kookt, de geschilde en in stukjes gesneden asperges en de in reepjes gesneden ham toe.
3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte peterselie.

10 min

Bewaaradvies

Droog bewaren

Allergieën

Bevat
Salicylaat, Glutenbevattende granen, Melk, Soja, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Mosterd, Selderij,

Voedingswaarden

Soortper 17.6 Gram
Energie452 kJ (108 kcal)
Vet4 Gram
waarvan verzadigd1.8 Gram
Koolhydraten12 Gram
waarvan suikers0.8 Gram
Voedingsvezel1.2 Gram
Eiwitten4.8 Gram
Zout2.4 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten