Extra informatie
De chinese keuken: een en al inspiratie. Op de snijplank van de chinese cultuur werd ooit tjap tjoi bedacht. Een roerbakgerecht met kip en boordevol groenten. Doordat de groenten kort op hoog vuur gewokt worden, blijven ze lekker knapperig. Zelf toevoegen: 125 g champignons, 100 g peultjes, 1 paprika, 125 tauge, 1 kleine spitskool, 350 g kipfilet, 350 g rijst en Conimex wokolie ook zo dol op traditionele aziatische gerechten? wij ook! Daarom zijn de kruidenmixen verbeterd, vol met natuurlijke ingredienten. Zo komen de echte authentieke smaken uit indonesie, China of Singapore in jouw gerecht tot leven! Probeer ook eens babi ketjap, babi pangang, bami speciaal, foo yong hai, mihoen speciaal, kip kerrie madras of nasi speciaal! Conimex zorgt er al sinds 1932 voor dat heerlijke authentieke oosterse smaken in Nederland te koop zijn en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend merk met een inspirerend assortiment wat bestaat uit meer dan 150 producten. Veel van de grondstoffen worden rechtstreeks geimporteerd vanuit landen in het verre oosten zoals indonesie, China en Thailand. In de jaren 40 bracht Conimex de rijsttafel naar Nederland. Met conimex-producten maak je thuis in een paar stappen een voortreffelijk nasi- of bamigerecht met heerlijke oosterse smaken. Met lekkere smaakmakers als kroepoek, gebakken uitjes, atjar, ketjap, sambal, seroendeng en natuurlijk satesaus Smaakt elke nasi- of bamimaaltijd weer anders.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Zelf toevoegen: 125 g champignons, 100 g peultjes, 1 paprika, 125 g taugé, 1 kleine spitskool, 350 g kipfilet, 350 g rijst, Conimex Wokolie. Zo maak je het: 1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij de champignons in plakjes, de paprika in reepjes, de spitskool grof en snij vervolgens de kipfilet in blokjes. 2. Verhit twee eetlepels wokolie in een wok of koekenpan en bak hierin de kipfiletblokjes goudbruin en gaar. Voeg vervolgens de groenten toe en roerbak nog ca. 2 min. mee. 3. Strooi de kruidenmix over de groenten en voeg 500 ml water toe. Roer het geheel goed door en breng het vervolgens aan de kook. Laat de Tjap Tjoi 5 min. zachtjes koken. Serveer de Tjap Tjoi met de rijst. 25min 3-4 pers.
Bereiding
Zelf toevoegen: 125 g champignons, 100 g peultjes, 1 paprika, 125 g taugé, 1 kleine spitskool, 350 g kipfilet, 350 g rijst, Conimex Wokolie. Zo maak je het: 1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij de champignons in plakjes, de paprika in reepjes, de spitskool grof en snij vervolgens de kipfilet in blokjes. 2. Verhit twee eetlepels wokolie in een wok of koekenpan en bak hierin de kipfiletblokjes goudbruin en gaar. Voeg vervolgens de groenten toe en roerbak nog ca. 2 min. mee. 3. Strooi de kruidenmix over de groenten en voeg 500 ml water toe. Roer het geheel goed door en breng het vervolgens aan de kook. Laat de Tjap Tjoi 5 min. zachtjes koken. Serveer de Tjap Tjoi met de rijst. 25min 3-4 pers.
Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Allergieën
Bevat
Gerst,
Glutenbevattende granen,
Selderij,
Soja,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Melk,
Mosterd,