Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
1. Reken 75 gram rijst per persoon.
2. Doe de rijst, zonder te wassen, in een pan met ruim kokend water.
3. Breng het water opnieuw aan de kook en laat de rijst in een gesloten pan 8 minuten zachtjes doorkoken.
4. Giet de rijst af. Laat de rijst nog 15 minuten met de deksel op de pan staan.
5. Schep de rijst voor het serveren nog even om.
Bereiding
1. Reken 75 gram rijst per persoon.
2. Doe de rijst, zonder te wassen, in een pan met ruim kokend water.
3. Breng het water opnieuw aan de kook en laat de rijst in een gesloten pan 8 minuten zachtjes doorkoken.
4. Giet de rijst af. Laat de rijst nog 15 minuten met de deksel op de pan staan.
5. Schep de rijst voor het serveren nog even om.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum. Koel en droog bewaren.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,