Dr. Oetker Suprema salame romano
5.39

Dr. Oetker Suprema salame romano

425 g

Suprema salame romano is een extra grote steenovenpizza, belegd met mozzarella en salami romano. Proef de perfectie van 24 uur gerezen deeg in elke punt.

  • Smaakvolle tomatenpassata van zongerijpte tomaten uit emilia-romagna
  • Drievoudig gefermenteerd deeg in 24u voor de lekkerste pizzabodem en korst
  • Met zorgvuldig geselecteerde ingredienten voorgebakken in de steenoven
  • Oven voorverwarmen: elektrisch 220 graden celsius, hetelucht 200 graden celsius. 11-14 min

Andere kochten ook

Dr. Oetker Casa di mama pizza salame extra piccante € 4,29 415 g
Dr. Oetker Ristorante pizza piccola margherita € 4,59 270 g

Inhoud en Gewicht

  • 425 g

Kenmerken

Recyclebaar Triman

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland B.V.
Antwoordnummer 7204 · 3800 TE Amersfoort

Website
www.oetker.com

Extra informatie

Pizza suprema salame romano is belegd met romige mozzarella en royale plakjes salami volgens spianata romana-stijl, zoals deze geliefd is in italie. Met pizza suprema zet Dr. Oetker een nieuwe standaard op het gebied van smaak. Het deeg van deze extra grote pizza doorloopt een speciaal 3-fasen fermentatieproces van 24 uur. Dat geeft deze pizza een superieure smaak - luchtig van binnen en heerlijk krokant van buiten. In de smaken salame romano, cinque formaggi en calabrese en nduja tipo is er een voor elke fijnproever. Pizza suprema - this One is for you.

Merk

Dr. Oetker

Land van oorsprong

Duitsland

Gebruik

Bakken:
Bewaar bevroren tot klaar om te bakken. 1. Oven voorverwarmen. Elektrisch 220°C. Hetelucht: 200°C. 2. Tijdens het voorverwarmen van de oven de pizza bij kamertemperatuur zonder folie laten ontdooien. 3. Bak de pizza op een rooster onderin de oven voor 11 - 14 minuten.

Convectie:
Bewaar bevroren tot klaar om te bakken. 1. Oven voorverwarmen. Elektrisch 220°C. Hetelucht: 200°C. 2. Tijdens het voorverwarmen van de oven de pizza bij kamertemperatuur zonder folie laten ontdooien. 3. Bak de pizza op een rooster onderin de oven voor 11 - 14 minuten.

Bereiding

Bewaar bevroren tot klaar om te bakken. 1. Oven voorverwarmen. Elektrisch 220°C. Hetelucht: 200°C. 2. Tijdens het voorverwarmen van de oven de pizza bij kamertemperatuur zonder folie laten ontdooien. 3. Bak de pizza op een rooster onderin de oven voor 11 - 14 minuten.

Bewaaradvies

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Bij -18 °C bewaren (***-vak of diepvries).

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie994 kJ (237 kcal)
Vet8.9 Gram
waarvan verzadigd3.8 Gram
Koolhydraten28 Gram
waarvan suikers3.9 Gram
Voedingsvezel2 Gram
Eiwitten10 Gram
Zout1.3 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten