Extra informatie
Maak kennis met Smaakt fonio, een biologisch graan met een rijke geschiedenis uit afrika. Dit eeuwenoude supergraan wordt geroemd om zijn voedzaamheid, lichte textuur en veelzijdigheid. Fonio is makkelijk te bereiden en perfect voor tal van gerechten. Gebruik het als alternatief voor rijst of couscous, voeg het toe aan salades, soepen of stoofschotels, of maak er een voedzaam ontbijt van zoals pap met fruit en noten. Hoe bereid je fonio? kook water of bouillon (100 ml per 50 g fonio). Voeg de fonio toe, laat 2-3 minuten koken en laat 10 minuten rusten. Even los roeren en genieten! Heerlijk, veelzijdig en 100% biologisch ¿ dat is Smaakt fonio!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Onbekend:
Portie per persoon: 50g/100ml water. Water/bouillon koken, fonio toevoegen, 2-3 min. koken, 10 min. rusten, los roeren & serveren. Voedzaam als alternatief voor rijst of couscous, soepen of pap.
Bereiding
Portie per persoon: 50g/100ml water. Water/bouillon koken, fonio toevoegen, 2-3 min. koken, 10 min. rusten, los roeren & serveren. Voedzaam als alternatief voor rijst of couscous, soepen of pap.
Bewaaradvies
Koel, donker en afgesloten.
Ten minste houdbaar tot: