Vegetarische Slager Let it beef
3.99

Vegetarische Slager Let it beef

160 g

De Vegetarische Slager vegan let it beef zijn plantaardige beefstukjes op basis van soja, rijk aan eiwitten.

  • De Vegetarische Slager vegan let it beef is sappig en mals van textuur
  • Deze plantaardige biefreepjes zijn gemaakt op basis van soja
  • Heerlijk in een roerbakgerecht, vegetarisch stoofpotje of curry
  • Vleesvervanger voor liefhebbers van de vleessmaak, van vegan tot carnivoor

Inhoud en Gewicht

  • 160 g

Contactgegevens

De Vegetarische Slager
Markhek 5, 4824 AV, Breda Nederland

Website
www.devegetarischeslager.nl

Extra informatie

Over de Vegetarische Slager vegan let it beef: met de Vegetarische Slager vegan let it beef hoeft er geen steak te veranderen. Deze plantaardige biefstukjes zijn helemaal veganistisch! Compact, maar met een reusachtige impact. De vegan stukjes rundvleesch zijn 100% plantaardig en worden gemaakt op basis van soja. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels en ook een bron van vitamine B12, ijzer en zink. Serveer de plantaardige biefstukreepjes in een wok of in een stoofpotje en beleef als vanouds de malse bite van bief. Bereidingswijze: pan: verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg de plantaardige stukjes toe aan de verwarmde pan. Bak ze in 2-4 minuten en draai ze voortdurend om. In een saus: bereid eerst de saus, voeg dan de veganistische biefstukjes toe en laat het geheel 3-5 minuten zachtjes doorkoken. Over de vegetarische slager: de Vegetarische Slager is in 2010 geboren vanuit de behoefte van een groot vleesliefhebber: 9e generatie boer jaap korteweg. Hij vond vlees zo lecker, dat hij het vegetarisch maakte. Dat resulteerde in een range aan nostalgische slagersfavorieten, gemaakt door vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers. Onze producten hebben de smaak, structuur en beleving van vlees, zonder dat daar dierlijk vlees aan te Pas komt. De ambachtelijke slager van toen, met het vegetarische vleesch van nu. Zo kan iedere vleesliefhebber - van vegan tot carnivoor - blijven genieten, zonder iets te laten schieten. Onze missie? de grootste slager ter wereld worden en het dier uit de voedselketen halen.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

In pan bakken:
Verhit 1 el olie in een koekenpan. Voeg Let It Beef toe aan de verwarmde pan. Bak ze gedurende 2-4 minuten op middelhoog vuur en draai ze voortdurend om. In een saus: Bereid eerst de saus. Voeg dan Let it Beef toe en laat het 3-5 minuten zachtjes doorkoken.

Bereiding

Verhit 1 el olie in een koekenpan. Voeg Let It Beef toe aan de verwarmde pan. Bak ze gedurende 2-4 minuten op middelhoog vuur en draai ze voortdurend om. In een saus: Bereid eerst de saus. Voeg dan Let it Beef toe en laat het 3-5 minuten zachtjes doorkoken.

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 2 dagen consumeren.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie643 kJ (154 kcal)
Vet5.5 Gram
waarvan verzadigd0.9 Gram
Koolhydraten6.1 Gram
waarvan suikers2 Gram
Voedingsvezel5.3 Gram
Eiwitten17 Gram
Zout0.97 Gram
Vitamine B12 / Cyano-Cobalamine0.38 Microgram
Ijzer3.1 Milligram
Zink1.5 Milligram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten