Homemade Mix voor scones
2.49

Homemade Mix voor scones

225 g

Alle ingredienten in een pak voor het zelf maken van zes heerlijke scones.

  • Alleen water toevoegen
  • Lekker bij een high tea
  • Voor 6 scones
  • Check de achterkant van de verpakking voor variatietips

Inhoud en Gewicht

  • 225 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

E-mail
consumentenservice@homemade.nl

Smilde Homebaking B.V.
Postbus 206, 9300 AE Roden

Telefoon
Tel. +31 (0)50 - 5010111

Website
www.homemade.nl

Merk

Homemade

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Wat heb je nodig? 110 ml water Een beetje bloem Mixer met deeghaken Beslagkom Temperatuur elektrische oven: 200°C heteluchtoven: 180°C airfryer: 170°C (in het bakje) Hoelang duurt het? 12 minuten bereidingstijd Oven: 17-19 minuten Airfryer: 15 minuten Tijd om te bakken! 1. Verwarm de oven voor. 2. Meng de mix en het water in een beslagkom met een mixer met deeghaken en mix 3 minuten op de middelste stand. 3. Neem het deeg uit de kom en kneed het met je handen tot een soepele deegbal. gebruik een beetje bloem om te voorkomen dat het deeg aan je handen en het aanrecht plakt. 4. Verdeel de deegbal in 6 gelijke stukken en maak er ronde bolletjes van. Laat ze 5 minuten rusten. 5. Leg de bolletjes met een beetje tussenruimte op een bakplaat met bakpapier en druk ze met je hand plat tot ze ongeveer 1 cm dik zijn. 6. Zet de bakplaat met scones in het midden van de oven. Na ongeveer 17- 19 minuten zijn de scones klaar. Tip: voor een mooi glanzend effect kan je de bovenzijde van de bolletjes voor het bakken bestrijken met een losgeklopte eidooier.

Bereiding

Wat heb je nodig?
110 ml water
Een beetje bloem
Mixer met deeghaken
Beslagkom

Temperatuur
elektrische oven: 200°C
heteluchtoven: 180°C
airfryer: 170°C (in het bakje)

Hoelang duurt het?
12 minuten bereidingstijd
Oven: 17-19 minuten
Airfryer: 15 minuten

Tijd om te bakken!
1. Verwarm de oven voor.
2. Meng de mix en het water in een beslagkom met een mixer met deeghaken en mix 3 minuten op de middelste stand.
3. Neem het deeg uit de kom en kneed het met je handen tot een soepele deegbal. gebruik een beetje bloem om te voorkomen dat het deeg aan je handen en het aanrecht plakt.
4. Verdeel de deegbal in 6 gelijke stukken en maak er ronde bolletjes van. Laat ze 5 minuten rusten.
5. Leg de bolletjes met een beetje tussenruimte op een bakplaat met bakpapier en druk ze
met je hand plat tot ze ongeveer 1 cm dik zijn.
6. Zet de bakplaat met scones in het midden van de oven. Na ongeveer 17- 19 minuten zijn de scones klaar. Tip: voor een mooi glanzend effect kan je de bovenzijde van de bolletjes voor het bakken bestrijken met een losgeklopte eidooier.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Eieren, Glutenbevattende granen, Melk, Tarwe,

Kan bevatten
Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1206 kJ (286 kcal)
Vet6.6 Gram
waarvan verzadigd3.2 Gram
Koolhydraten48 Gram
waarvan suikers15 Gram
Voedingsvezel2.2 Gram
Eiwitten7.3 Gram
Zout1.6 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten