Verstegen Kruidenmix voor stoofvlees
3.29

Verstegen Kruidenmix voor stoofvlees

65 g

Met deze traditionele Verstegen kruidenmix maak je het lekkerste stoofvlees met zoete en warme tonen van specerijen.

  • Subtiele smaak met zoete en warme tonen van specerijen
  • Traditionele en vertrouwde receptuur
  • Handige kleine voorraadverpakking met strooidop
  • Serveer het stoofvlees met aardappelpuree en gestoofde groenten

Andere kochten ook

Verstegen Kruidenmix voor gehakt slagersrecept € 1,49 40 g
Verstegen Kruidenmix voor gehakt met uitjes € 1,59 40 g
Verstegen Kruidenmix voor gehakt bretons € 1,69 30 g
Verstegen Kruidenmix voor gehakt Italiaans € 1,49 40 g
Verstegen Mix voor gehakt lekkerste balletje € 1,59 40 g

Inhoud en Gewicht

  • 65 g

Contactgegevens

E-mail
info@verstegen.nl

Telefoon
0800 245 51 00 (gratis)

Verstegen Consumenten Service
Antwoordnr. 40157, 3040 VB, Rotterdam

Website
www.verstegen.nl

Extra informatie

Samen maken we de lekkerste gerechten met de vertrouwde smaak van vroeger. Jij kookt en wij leveren de beste kruiden en specerijen.

Ben je op zoek naar een kruiden mix voor het bereiden van een traditioneel stoofvlees gerecht? dan is deze kruiden mix een uitstekende keuze!

Bereidingswijze (voor 4 personen): Snijd de riblappen in blokjes van 2x2 cm. Bak de blokjes aan in een braadpan met olie en een klontje boter. Haal het vlees uit de pan en voeg 2 eetlepels Verstegen mix toe, bak even kort aan in de pan en blus af met 200ml water of bier. Voeg het vlees weer toe aan de pan en laat 1 uur zachtjes stoven met deksel. Haal na 1 uur de deksel van de pan en stoof deze nog 1 uur.

Eet smakelijk!

Merk

Verstegen

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Bereidingswijze (voor 4 personen): snijd de riblappen in blokjes van 2 cm x 2 cm. Bak de blokjes aan in een braadpan met olie en een klontje boter. Haal het vlees uit de pan en voeg 2 el (20 g) Verstegen mix toe, bak even kort aan in de pan en blus af met 200 ml water of bier. Voeg het vlees weer toe aan de pan en laat 1 uur zachtjes stoven met deksel, haal na 1 uur de deksel van de pan en stoof deze nog 1 uur. Stoofvlees is klaar om te eten.

Bereiding

Bereidingswijze (voor 4 personen): snijd de riblappen in blokjes van 2 cm x
2 cm. Bak de blokjes aan in een braadpan met olie en een klontje boter. Haal het
vlees uit de pan en voeg 2 el (20 g) Verstegen mix toe, bak even kort aan in de pan
en blus af met 200 ml water of bier. Voeg het vlees weer toe aan de pan en laat 1 uur zachtjes stoven met deksel, haal na 1 uur de deksel van de pan en stoof deze nog 1 uur. Stoofvlees is klaar om te eten.

Bewaaradvies

Koel, donker en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Rogge, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie869 kJ (206 kcal)
Vet3.4 Gram
Eiwitten5.7 Gram
Koolhydraten33.9 Gram
waarvan suikers0.7 Gram
waarvan verzadigd1.1 Gram
Zout39 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten