Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de gehaktbal rondom bruin. Voeg een scheutje water of bouillon toe en braad de gehaktbal, met de deksel op de pan, op lage temperatuur in ca. 25 minuten gaar. Regelmatig keren. Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de gehaktbal rondom bruin. Voeg een scheutje water of bouillon toe en braad de gehaktbal, met de deksel op de pan, op lage temperatuur in ca. 25 minuten gaar. Regelmatig keren. Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Rogge,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,