Verstegen Kruidenmix voor moussaka
1.59

Verstegen Kruidenmix voor moussaka

20 g

De kruidenmixen van Verstegen bestaan voor 100% uit natuurlijke ingredienten. De mixen zijn gemaakt van heerlijke kruiden en specerijen, afkomstig van natuurlijke oorsprong.

  • Griekse specerijenmix met kaneel, oregano en piment
  • 100% natuurlijk
  • Portieverpakking in zakje
  • 4-persoons inhoud

Andere kochten ook

Verstegen Nasi & bami kruidenmix € 3,99 58 g
Verstegen Burrito kruidenmix € 3,99 63 g
Verstegen Kruidenmix voor stamppot hutspot € 1,49 10 g
Verstegen Kruidenmix voor stamppot boerenkool € 1,49 10 g
Verstegen Kruidenmix voor nasi & bami goreng € 1,39 30 g

Inhoud en Gewicht

  • 20 g

Contactgegevens

E-mail
info@verstegen.nl

Telefoon
0800 245 51 00 (gratis)

Verstegen Consumenten Service
Antwoordnr. 40157, 3040 VB, Rotterdam

Website
www.verstegen.nl

Merk

Verstegen

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Benodigdheden (voor 4 personen): 500 g gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 70 g tomatenpuree, 500 g tomatenblokjes, 2 aubergines, 350 g aardappelschijfjes, 200 g geraspte kaas. Bereidingswijze: verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de ui, pers het teentje knoflook en fruit ze aan in een pan met wat olie. Voeg wanneer ze zijn aangefruit het gehakt toe, bak dit en voeg op het laatst de tomatenpuree, kruidenmix en tomatenblokjes toe. Laat 10 min. pruttelen. Snij de aubergines in lange dunne plakken en grill of bak ze in een verhitte grill- of koekenpan en laat ze afkoelen. Bouw nu de moussaka op in lagen in een ovenschaal, te beginnen met een laagje gehaktmengsel en aansluitend plakken aubergine totdat beide op zijn. Plaats vervolgens de aardappelschijfjes dakpansgewijs op de moussaka en bestrooi met geraspte kaas. Bak de moussaka ca. 40 min. in de oven.

Bereiding

Benodigdheden (voor 4 personen): 500 g gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook,
70 g tomatenpuree, 500 g tomatenblokjes, 2 aubergines, 350 g aardappelschijfjes,
200 g geraspte kaas.
Bereidingswijze: verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de ui, pers het teentje
knoflook en fruit ze aan in een pan met wat olie. Voeg wanneer ze zijn aangefruit
het gehakt toe, bak dit en voeg op het laatst de tomatenpuree, kruidenmix en
tomatenblokjes toe. Laat 10 min. pruttelen. Snij de aubergines in lange dunne
plakken en grill of bak ze in een verhitte grill- of koekenpan en laat ze afkoelen.
Bouw nu de moussaka op in lagen in een ovenschaal, te beginnen met een
laagje gehaktmengsel en aansluitend plakken aubergine totdat beide op zijn.
Plaats vervolgens de aardappelschijfjes dakpansgewijs op de moussaka en
bestrooi met geraspte kaas. Bak de moussaka ca. 40 min. in de oven.

Bewaaradvies

Koel, donker en droog bewaren.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1142 kJ (273 kcal)
Vet4.1 Gram
Eiwitten8.5 Gram
Koolhydraten39.3 Gram
waarvan suikers20.4 Gram
waarvan verzadigd0.8 Gram
Zout14.7 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten