Extra informatie
                            Over het product: ontdek Knorr wereldgerechten orzo foodtrips met inspiratie uit sicilie. Een snel en makkelijk gerecht met lekker veel groente. Een pasta rijkgevuld met verse groente en heerlijke kruiden. In het maaltijdpakket vind je de orzo pasta, een kruidenmix en een specerijenmix. De inhoud van deze verpakking is geschikt voor vegetarisch gebruik. Volg het recept met lekker veel groente en zet zo een maaltijd op tafel met minimaal 300 gram groente waar iedereen van geniet! Waan je even in italie met de heerlijke smaken van deze orzo. laat je inspireren door Knorr foodtrips en zet de lekkerste gerechten met gemak op tafel. Met de range Knorr wereldgerechten voor 2-3 personen, haal je de lekkerste gerechten van culinaire hotspots uit de wereld in huis. Met deze recepten zet je echt even wat anders op tafel, makkelijk en snel zoals je van ons gewend bent. Uiteraard zitten deze gerechten vol groente en bevatten ze geen toegevoegde smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen. hoe te gebruiken: boodschappenlijstje voor orzo: 1 rode ui, 1 ui, 1 courgette, 2 rode puntpaprika's, 250 g cherrytomaten, 85 g rucola, 50 g parmezaanse kaas (geraspt) en olie. bereidingswijze: 1. Verwarm de (hetelucht) oven voor op 200 graden celsius. Snij de courgette in halve ringen (1 cm dik), de puntpaprika's in blokjes en de rode ui in dikke halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Snipper de ui en houd deze apart voor stap 3. 2. Meng de courgette, paprika en rode ui met de kruidenmix en 1 el olie. Verdeel het over een bakpapier beklede bakplaat en bak de groente ca. 15 minuten. Voeg na 15 minuten baktijd de cherrytomaten toe en bak het geheel nog 5 minuten. 3. ?verhit ondertussen 1 el olie in een kookpan en bak de ui glazig. Voeg de orzo pasta, de specerijenmix en 600 ml water toe en breng aan de kook. Laat het ca. 15 minuten zachtjes doorkoken met het deksel op de pan. Roer af en toe door. De orzo hoort bij het serveren smeuig te zijn. 4. Verdeel de orzo over de borden en leg de gegrilde groente er bovenop. Verdeel dan nog de rucola en parmezaanse kaas erover en serveer direct. energie besparen? bereid de orzo pasta in stap 3 in de oven, tegelijk met de groente. Bak de gesnipperde ui glazig in 1 el olie. Voeg de orzo, specerijenmix en 500 ml water toe, roer goed door. Giet het mengsel in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en laat de orzo in ca. 20 minuten gaar worden. tip: vervang de courgette door pompoen. Snij de pompoen in kleine blokjes. Vervang de parmezaanse kaas door (plantaardige) fetakaas. Vervang de feta over de orzo in stap 4. over knorr: bij Knorr gebruiken we de lekkerste groenten, kruiden en specerijen. De ingredienten in de maaltijdpakketten worden zorgvuldig geselecteerd en gedroogd. Met Knorr wereldgerechten kun je alle kanten op.
                        
                    
                    
                                            
                    
                                            
                    
                                            
                            
Gebruik
                            Bereid:
Recept met lekker veel groente
Boodschappenlijstje
- 1 rode ui
- 1 ui
- 1 courgette
- 2 rode puntpaprika’s
- 250 g cherrytomaten
- 85 g rucola
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Olie
Zo maak je 't
1. Verwarm de (hetelucht)oven voor op 200°C. Snij de courgette in halve ringen (1 cm dik), de puntpaprika’s in blokjes en de rode ui in dikke halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Snipper de ui en houd deze apart voor stap 3.
2. Meng de courgette, paprika en rode ui met de kruidenmix en 1 el olie. Verdeel het over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de groente ca. 15 min. Voeg na 15 min. baktijd de cherrytomaten toe en bak het geheel nog 5 min.
3. Verhit ondertussen 1 el olie in een kookpan en bak de ui glazig. Voeg de Orzo pasta, de specerijenmix en 600 ml water toe en breng aan de kook. Laat het ca. 15 min. zachtjes doorkoken met het deksel op de pan. Roer af en toe door. De Orzo hoort bij het serveren smeuïg te zijn.
4. Verdeel de Orzo over de borden en leg de gegrilde groente er
bovenop. Verdeel dan nog de rucola en Parmezaanse kaas erover en serveer direct.
Energie besparen? Bereid de Orzo in stap 3 in de oven, tegelijk met de groente. Bak de gesnipperde ui glazig in 1 el olie in een kookpan. Voeg de Orzo pasta, specerijenmix en 500 ml water toe, roer goed door. Giet het mengsel in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en laat de Orzo in ca. 20 min. gaar worden.
Lekker variëren
Tip van de groenteboer: 
Vervang de courgette door pompoen. Snij de pompoen in kleine blokjes.
Vegan tip:
Vervang de Parmezaanse kaas door plantaardige fetakaas. Verkruimel de plantaardige fetakaas over de Orzo in stap 4.
                        
                    
                                            
                            
Bereiding
                            Recept met lekker veel groente
Boodschappenlijstje
- 1 rode ui
- 1 ui
- 1 courgette
- 2 rode puntpaprika’s
- 250 g cherrytomaten
- 85 g rucola
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Olie
Zo maak je 't
1. Verwarm de (hetelucht)oven voor op 200°C. Snij de courgette in halve ringen (1 cm dik), de puntpaprika’s in blokjes en de rode ui in dikke halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Snipper de ui en houd deze apart voor stap 3.
2. Meng de courgette, paprika en rode ui met de kruidenmix en 1 el olie. Verdeel het over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de groente ca. 15 min. Voeg na 15 min. baktijd de cherrytomaten toe en bak het geheel nog 5 min.
3. Verhit ondertussen 1 el olie in een kookpan en bak de ui glazig. Voeg de Orzo pasta, de specerijenmix en 600 ml water toe en breng aan de kook. Laat het ca. 15 min. zachtjes doorkoken met het deksel op de pan. Roer af en toe door. De Orzo hoort bij het serveren smeuïg te zijn.
4. Verdeel de Orzo over de borden en leg de gegrilde groente er
bovenop. Verdeel dan nog de rucola en Parmezaanse kaas erover en serveer direct.
Energie besparen? Bereid de Orzo in stap 3 in de oven, tegelijk met de groente. Bak de gesnipperde ui glazig in 1 el olie in een kookpan. Voeg de Orzo pasta, specerijenmix en 500 ml water toe, roer goed door. Giet het mengsel in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en laat de Orzo in ca. 20 min. gaar worden.
Lekker variëren
Tip van de groenteboer: 
Vervang de courgette door pompoen. Snij de pompoen in kleine blokjes.
Vegan tip:
Vervang de Parmezaanse kaas door plantaardige fetakaas. Verkruimel de plantaardige fetakaas over de Orzo in stap 4.
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                            
                            Allergieën
                                                            
                                    Bevat
                                                                            Hydroxycitronellal,
                                                                            Salicylaat,
                                                                            Eieren,
                                                                            Glutenbevattende granen,
                                                                            Lactose,
                                                                            Melk,
                                                                            Tarwe,
                                                                    
                            
                                                            
                                    Kan bevatten
                                                                            Forel,
                                                                            Gerst,
                                                                            Haver,
                                                                            Mosterd,
                                                                            Rogge,
                                                                            Selderij,
                                                                            Soja,