Koopmans Glutenvrij basismeel
3.89

Koopmans Glutenvrij basismeel

400 g

Koopmans glutenvrij basismeel is de beste basis voor glutenvrije cake, appeltaart, koekjes, pannenkoeken of sauzen. 1-op-1 vervanger voor tarwebloem.

  • 1-op-1 vervanger voor tarwebloem
  • Beste basis voor glutenvrije recepten
  • Geschikt voor glutenvrij cake, taart, koekjes, pannenkoeken en sauzen

Inhoud en Gewicht

  • 400 g

Contactgegevens

Koopmans B.V.
Antwoordnummer 7204 - 3800 TE Amersfoort

Website
Koopmans.com

Extra informatie

Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen makkelijk om zelf iets lekkers te bakken.

Merk

Koopmans

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bakken:
Cake van glutenvrij basismeel - 200 g glutenvrij basismeel - 200 g roomboter of margarine - 6,5 g bakpoeder (bijvoorbeeld Dr. Oetker) - 4 eieren - 200 g suiker Keukengerei - Mixer of garde Bereidingstijd Bereiding: ± 10 minuten Baktijd: ± 55-60 minuten Oventemperatuur Elektrische oven: 160°C Hetelucht oven: 160°C Meest geschikte ovenstand: Elektrische oven Voorbereiden: Verwarm de oven voor en plaats het rooster iets onder het midden van de oven. Vet de cakevorm in. Cakebeslag maken: Klop 200 g zachte boter met 200 g suiker tot een romige massa. Mix één voor één de 4 eieren erdoor, elk een halve minuut. Zeef 200 g glutenvrij basismeel en het bakpoeder boven de kom en voeg dit toe aan het mengsel. Spatel dit vervolgens tot een glad beslag. Doe het beslag in de cakevorm. Cake bakken: Bak de cake in 55-60 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake afkoelen op een rooster.

Bereiding

Cake van glutenvrij basismeel - 200 g glutenvrij basismeel - 200 g roomboter of margarine - 6,5 g bakpoeder (bijvoorbeeld Dr. Oetker) - 4 eieren - 200 g suiker Keukengerei - Mixer of garde Bereidingstijd Bereiding: ± 10 minuten Baktijd: ± 55-60 minuten Oventemperatuur Elektrische oven: 160°C Hetelucht oven: 160°C Meest geschikte ovenstand: Elektrische oven Voorbereiden: Verwarm de oven voor en plaats het rooster iets onder het midden van de oven. Vet de cakevorm in. Cakebeslag maken: Klop 200 g zachte boter met 200 g suiker tot een romige massa. Mix één voor één de 4 eieren erdoor, elk een halve minuut. Zeef 200 g glutenvrij basismeel en het bakpoeder boven de kom en voeg dit toe aan het mengsel. Spatel dit vervolgens tot een glad beslag. Doe het beslag in de cakevorm. Cake bakken: Bak de cake in 55-60 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1477 kJ (348 kcal)
Vet1.1 Gram
waarvan verzadigd0.2 Gram
Koolhydraten82 Gram
waarvan suikers3 Gram
Voedingsvezel1.3 Gram
Eiwitten1.9 Gram
Zout0.21 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten