Extra informatie
Wat is er nou beter dan kaas? juist, nog meer kaas! Voor de grootste kaasliefhebbers is er de Casa di Mama quattro formaggi. Deze vegetarische diepvries pizza bestaat uit een uitgekiende selectie van vier uiteenlopende, maar stuk voor stuk heerlijke kazen: mozzarella, edammer, emmentaler en blauwaderkaas. Een ultiem kwartet voor een ultieme Italiaanse smaakbelevenis, gewoon aan de keukentafel.
maar het geheim zit m in de bodem! Een krokante dunne bodem en een luchtige dikke rand, die thuis in de oven rijst. Voor het beste resultaat verwarm je de oven voor op de aangegeven temperatuur (250 graden celsius elektrisch/ca. 230 graden celsius hetelucht), voordat je de pizza in de oven stopt. Verwijder het folie en het karton, laat het bakpapier onder de pizza zitten tijdens het bakken en bak de bevroren pizza op een bakplaat onderin de oven. Kijk je goed, dan zie je de pizza rijzen en nog meer rijzen voor je ware Italiaanse pizzabelevenis.
de pizza's van Casa di Mama zijn er in meer verschillende varianten en worden allemaal gemaakt van de beste ingredienten. Altijd handig om in de diepvries te hebben liggen voor een uitgebreid italiaans dinner met verschillende hapjes of om te serveren tijdens drukke avonden als makkelijke maaltijd. Geniet van iedere hap van deze authentieke Italiaanse pizza.
casa di mama, je pizza die rijst in de oven!
Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Bakken:
1. Elektrische oven 250°C: Bewaar bevroren tot klaar om te bakken. Oven voorverwarmen. 2-3. De folie en het karton verwijderen. Het bakpapier onder de pizzabodem laten zitten tijdens het bakken. 4. Bak de diepgevroren pizza op de bakplaat onderin de oven 12 - 15 min.
Convectie:
1. Hetelucht oven 230°C: Bewaar bevroren tot klaar om te bakken. Oven voorverwarmen. 2-3. De folie en het karton verwijderen. Het bakpapier onder de pizzabodem laten zitten tijdens het bakken. 4. Bak de diepgevroren pizza op de bakplaat onderin de oven 12-15 min.
Bereidingswijze:
1. Gas oven stand 6: Bewaar bevroren tot klaar om te bakken. Oven voorverwarmen. 2-3. De folie en het karton verwijderen. Het bakpapier onder de pizzabodem laten zitten tijdens het bakken. 4. Bak de diepgevroren pizza op de bakplaat onderin de oven 12-15 min.
Bereiding
1. Elektrische oven 250°C: Bewaar bevroren tot klaar om te bakken. Oven voorverwarmen. 2-3. De folie en het karton verwijderen. Het bakpapier onder de pizzabodem laten zitten tijdens het bakken. 4. Bak de diepgevroren pizza op de bakplaat onderin de oven 12 - 15 min.
Bewaaradvies
Bij -18°C (***-vak of diepvries) ten minste houdbaar tot einde: zie datum op zijkant. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergieën
Bevat
Gerst,
Glutenbevattende granen,
Melk,
Tarwe,
Kan bevatten
Mosterd,
Soja,