AH Mix voor cupcakes
1.49

AH Mix voor cupcakes

300 g

Inhoud en Gewicht

  • 300 g

Kenmerken

Vegetarisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Benodigdheden Voor de cupcakes: 1 pak AH Mix voor cupcakes 100 g roomboter of margarine op kamertemperatuur 2 eieren op kamertemperatuur 50 ml water op kamertemperatuur Voor de topping: 50 g roomboter 125 g zuivelspread 150 g poedersuiker Beslagkom Mixer met gardes IJsschep of 2 eetlepels 10 cupcakevormpjes Voorverwarmen: elektrische oven: 180°C, heteluchtoven: 165°C, gasoven: stand 3-4 Bereiden 1. Doe de inhoud van het pak AH Mix voor cupcakes met de roomboter of margarine, eieren en water in een beslagkom en mix dit met de mixer met gardes op de laagste stand. 2. Mix daarna nog 1 minuut op de hoogste snelheid tot een egaal beslag. 3. Vul de cupcakevormpjes met het beslag (ca. 55 g) met behulp van een ijsschep of 2 eetlepels. 4. Bak de cupcakes in 15-20 minuten gaar in het midden van de voorverwarmde oven. 5. Prik met een satéprikker in het midden van een cupcake. Als de prikker er schoon uitkomt, zijn de cupcakes gaar. Suggestie: decoreer de cupcake met een topping. Klop de roomboter glad. Mix de zuivelspread erdoorheen en vervolgens de poedersuiker en mix dit tot een gladde crème. Versier de cupcakes.

Bereiding

Benodigdheden

Voor de cupcakes:
1 pak AH Mix voor cupcakes
100 g roomboter of margarine op kamertemperatuur
2 eieren op kamertemperatuur
50 ml water op kamertemperatuur

Voor de topping:
50 g roomboter
125 g zuivelspread
150 g poedersuiker

Beslagkom
Mixer met gardes
IJsschep of 2 eetlepels
10 cupcakevormpjes

Voorverwarmen: elektrische oven: 180°C, heteluchtoven: 165°C, gasoven: stand 3-4

Bereiden
1. Doe de inhoud van het pak AH Mix voor cupcakes met de roomboter of margarine, eieren en water in een beslagkom en mix dit met de mixer met gardes op de laagste stand.
2. Mix daarna nog 1 minuut op de hoogste snelheid tot een egaal beslag.
3. Vul de cupcakevormpjes met het beslag (ca. 55 g) met behulp van een ijsschep of 2 eetlepels.
4. Bak de cupcakes in 15-20 minuten gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
5. Prik met een satéprikker in het midden van een cupcake. Als de prikker er schoon uitkomt, zijn de cupcakes gaar.

Suggestie: decoreer de cupcake met een topping. Klop de roomboter glad. Mix de zuivelspread erdoorheen en vervolgens de poedersuiker en mix dit tot een gladde crème. Versier de cupcakes.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie zijkant. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Koel en droog bewaren.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Gerst, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lupine, Macadamianoot, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1594 kJ (380 kcal)
Vet18 Gram
waarvan verzadigd12 Gram
waarvan onverzadigd5.7 Gram
Koolhydraten49 Gram
waarvan suikers26 Gram
Voedingsvezel0.6 Gram
Eiwitten5.3 Gram
Zout0.88 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten