AH Eendenborstfilet scharrel
8.40

AH Eendenborstfilet scharrel

ca. 280 g

Mals vlees met lichtzoete smaak: pure verwennerij voor wildliefhebbers. Heerlijk met sinaasappelsaus, aardappelgratin en haricots verts omwikkeld met spek.

  • Eendenborstfilet van tamme eend
  • Bereiding: koekenpan/grill, ca. 10-16 minuten, afhankelijk van de gewenste gaarheid
  • Bak eerst de vetlaagkant, zodat het vet zorgt voor een knapperig korstje
  • Vacuum verpakt om de volle smaak en sappige structuur optimaal te behouden

Andere kochten ook

AH Eendenborstfilet scharrel € 8,40 ca. 280 g
AH Scharrel gerookte eendenborstfilet € 4,27 ca. 95 g
AH Fazantenborstfilet € 6,60 ca. 200 g
AH Eendenborstfilet scharrel 2-pack € 16,80 2 stuks

Inhoud en Gewicht

  • ca. 280 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Frankrijk

Gebruik

Bereidingswijze:
Bereiden: haal de eendenborstfilet 30 minuten voor de bereiding uit de koelkast en uit de verpakking. Laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de eendenborstfilet droog met keukenpapier en kruid naar smaak. Snijd de vetlaag met een scherp mes kruislings in. Koekenpan: bak de eendenborstfilet zonder boter of olie op de vetlaagkant tot het vet smelt. Matig de temperatuur en bak 6-7 minuten per kant. Houd de eendenborstfilet tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer regelmatig. Laat de eendenborstfilet 10 minuten rusten op een lauwwarm bord onder een theedoek alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

Bereiden: haal de eendenborstfilet 30 minuten voor de bereiding uit de koelkast en uit de verpakking. Laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de eendenborstfilet droog met keukenpapier en kruid naar smaak. Snijd de vetlaag met een scherp mes kruislings in. Koekenpan: bak de eendenborstfilet zonder boter of olie op de vetlaagkant tot het vet smelt. Matig de temperatuur en bak 6-7 minuten per kant. Houd de eendenborstfilet tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer regelmatig. Laat de eendenborstfilet 10 minuten rusten op een lauwwarm bord onder een theedoek alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en smaak behouden. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Medicijn

Ja

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie528 kJ (126 kcal)
Vet6 Gram
waarvan verzadigd2.3 Gram
waarvan onverzadigd3.7 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten18 Gram
Zout0.15 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten