Extra informatie
Hi. Wij zijn bonduelle. De verrassende groente van vandaag, met onze blik op morgen. Want volgens ons ziet morgen er elke dag weer beter uit. Door alle kleine beetjes die we vandaag doen. Die stappen beginnen klein. Gewoon vanaf de keukentafel. Met ons dinerbord. Wij maken namelijk samen het verschil, simpelweg door lekker en beter te eten. Want, als we met zn allen meer plantaardig eten, dan zorgen we niet alleen beter voor onszelf, maar ook voor de wereld. Op ons bord valt dus een wereld te winnen. Letterlijk!
Land van oorsprong
Europese Unie
Gebruik
In pan bakken:
Koekenpan of wok: Schenk wat olie in de pan, voeg de nog bevroren rijst toe. Roerbak de bloemkoolrijst 7 minuten op een middelmatig vuur. Met deze bereidingstijd krijg je groenten met een bite. Wil je het anders, verleng de bereidingstijd en proef tussendoor of het naar wens is.
Koken:
Kookpan: Voeg de bevroren bloemkoolrijst toe aan ruim kokend water. Verwarm daarna ca. 6 minuten. Met deze bereidingstijd krijg je groenten met een bite. Wil je het anders, verleng de bereidingstijd en proef tussendoor of het naar wens is.
Wokken:
Koekenpan of wok: Schenk wat olie in de pan, voeg de nog bevroren rijst toe. Roerbak de bloemkoolrijst 7 minuten op een middelmatig vuur. Met deze bereidingstijd krijg je groenten met een bite. Wil je het anders, verleng de bereidingstijd en proef tussendoor of het naar wens is.
Bereiding
Koekenpan of wok: Schenk wat olie in de pan, voeg de nog bevroren rijst toe. Roerbak de bloemkoolrijst 7 minuten op een middelmatig vuur. Met deze bereidingstijd krijg je groenten met een bite. Wil je het anders, verleng de bereidingstijd en proef tussendoor of het naar wens is.
Bewaaradvies
Bewaaradvies: **-6°C: 3 dagen *** -18°C: meerdere maanden. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergieën
Kan bevatten
Selderij,