Extra informatie
Tip: Zeer dun gesneden is het een zeer smakelijk beleg voor een Spaans stokbroodje (Bocadillo) of als voorgerecht, maar mag zeker niet ontbreken bij de borrel!
Ahaatje: Een mooi mager product dat op smaak wordt gebracht met gerookt paprikapoeder en zout. Daarna wordt de Lomo in de traditionele Spaanse bodega’s op ambachtelijke wijze gedroogd en gedurende minimaal 7 weken gerijpt. Het vlees krijgt daardoor een robuuste maar zeer delicate en pure smaak.
Allergieën
Bevat
Lactose,
Melk,
Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol,
3-Aminophenol,
4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol,
Amandel,
Anijsalcohol,
Cashewnoot,
Eieren,
Forel,
Gerst,
Ginkgo Noten,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Hydroxycitronellal,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melatonine,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pijnboompitten,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Salicylaat,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,
Zalm,