Extra informatie
Dr. Oetker american pancakes origineel is een handige pannenkoekenmix voor het maken van luchtige, fluffy pancakes. Deze amerikaanse pannenkoeken hebben een heerlijke zoete smaak en zijn het perfecte ontbijt voor een ontspannen weekenddag. Volg het recept op de verpakking, giet het beslag in de bak en bak elke zijde in 1 minuut goudbruin. Maak de pannenkoeken af met een beetje vers fruit en ahornsiroop of stroop en geniet van een heerlijk ontbijt! Wil je variatierecepten en baktips? kijk dan online en laat je inspireren door verschillende recepten en instructiefilmpjes.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bakken:
Benodigdheden • 1 pak Dr. Oetker American Pancakes Origineel • 300 ml melk • 2 eieren (M) • zonnebloemolie of boter voor in de pan Keukengerei • Mixer met garden • Saus- of ijslepel • Koekenpan Bereidingstijd circa 20 minuten Bereidingswijze: 1. Doe de mix in een beslagkom en voeg 150 ml melk, 2 eieren en 30 ml zonnebloemolie toe. 2. Mix het geheel met een mixer met garden op de laagste stand door elkaar. 3. Klop het beslag daarna op de hoogste stand tot een stevig, luchtig beslag. 4. Verhit een scheutje olie in de koekenpan. 5. Schep me de saus- of ijslepel het beslag in de koekenpan en vorm het met de achterkant van de lepel tot een ronde pancake van ca. 10 cm doorsnee. 6. Bak de pancake op een matig vuur aan beide zijden goudbruin (1 minuut per zijde).
Bereiding
Benodigdheden • 1 pak Dr. Oetker American Pancakes Origineel • 300 ml melk • 2 eieren (M) • zonnebloemolie of boter voor in de pan Keukengerei • Mixer met garden • Saus- of ijslepel • Koekenpan Bereidingstijd circa 20 minuten Bereidingswijze: 1. Doe de mix in een beslagkom en voeg 150 ml melk, 2 eieren en 30 ml zonnebloemolie toe. 2. Mix het geheel met een mixer met garden op de laagste stand door elkaar. 3. Klop het beslag daarna op de hoogste stand tot een stevig, luchtig beslag. 4. Verhit een scheutje olie in de koekenpan. 5. Schep me de saus- of ijslepel het beslag in de koekenpan en vorm het met de achterkant van de lepel tot een ronde pancake van ca. 10 cm doorsnee. 6. Bak de pancake op een matig vuur aan beide zijden goudbruin (1 minuut per zijde).
Serveer suggestie
Serveer de pancakes met stroop of ahornsiroop en maak het af met vers fruit.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Haver,
Melk,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,