Extra informatie
Blue band finesse voor koken is te gebruiken als kookroom voor warme gerechten zoals warme sauzen, soepen en hartige taarten. Het is zeer eenvoudig in gebruik en geeft geen risico op schiften.blue band finesse voor koken is gemaakt van een mix van melk en plantaardige vetten. Het heeft een heerlijke frisse, lichte en romige smaak en bevat 15% vet.
Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Onbekend:
Nadat je basisingrediënten van je warme gerecht even aangebakken hebt, roer je er een flinke scheut (minimaal eetlepel per persoon) Blue Band voor Koken doorheen.
Laat dit een paar minuten op het vuur indikken. Doe er naar smaak nog wat kruiden bij en ze zullen smullen van je heerlijke, romige gerecht.
Blue Band voor Koken is zeer eenvoudig in gebruik, bindt perfect, kan tegen hoge temperaturen in de oven en schift niet.
Pasta -, groente- en vleessauzen / soepen hartige taarten / stamppot / smoothies
Bereiding
Nadat je basisingrediënten van je warme gerecht even aangebakken hebt, roer je er een flinke scheut (minimaal eetlepel per persoon) Blue Band voor Koken doorheen.
Laat dit een paar minuten op het vuur indikken. Doe er naar smaak nog wat kruiden bij en ze zullen smullen van je heerlijke, romige gerecht.
Blue Band voor Koken is zeer eenvoudig in gebruik, bindt perfect, kan tegen hoge temperaturen in de oven en schift niet.
Pasta -, groente- en vleessauzen / soepen hartige taarten / stamppot / smoothies
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (2-7℃).
Ten minste houdbaar tot:
Na openen beperkt houdbaar.