Friesche Vlag Latte opschuimmelk
2.25

Friesche Vlag Latte opschuimmelk

1 l

Je cappuccino of latte bestaat voor 2/3 uit melk. Voor het lekkerste resultaat, kies je daarom Friesche Vlag latte. Deze melk is in samenwerking met barista's ontwikkeld en speciaal voor opschuimen.

  • Voor fluweelzacht en stevig schuim
  • Speciaal ontwikkeld in samenwerking met barista's
  • Gemakkelijk op te schuimen door optimale verhouding tussen vet en eiwit
  • Zet voor gebruik even koud, want koude melk geeft het beste resultaat

Andere kochten ook

Friesche Vlag Halvamel € 1,85 455 ml
Friesche Vlag Goudband volle koffiemelk € 2,29 455 ml
Friesche Vlag Balance € 2,19 466 ml
Friesche Vlag Halvamel € 0,79 10 x 7 ml
Friesche Vlag Goudband € 0,95 10 x 7 ml

Inhoud en Gewicht

  • 1 l

Contactgegevens

FrieslandCampina Consumentenservice
Antwoordnummer 390 3800 VB Amersfoort

Telefoon
0800-0765

Website
www.frieschevlag.nl

Land van oorsprong

België

Gebruik

Bereidingswijze:
Eerst koud zetten. Cappuccino Giet 1/3 warme melk met 1/3 melkschuim samen op 1/3 espresso. Latte Macchiato Gebruik dezelfde verhoudingen als een cappuccino, maar pas de volgorde van bereiding aan: giet langzaam de espresso op de warme melk en melkschuim en creëer zo mooie laagjes. Espresso Macchiato Voeg aan een espresso een eetlepel melkschuim toe. Zo maak je het lekkerste melkschuim. • Zet je pak Latte opschuimmelk in de koelkast. Koude melk geeft namelijk een beter opschuimresultaat. Het opwarmen duurt langer waardoor je langer de tijd hebt om op te schuimen. • Je kan Latte op allerlei manieren opschuimen. Bijvoorbeeld met een elektrische of handopschuimer, maar ook in een pannetje met een garde. • Als je de melk opschuimt in een pannetje, start dan met opschuimen zodra de melk op het vuur staat. • Laat de melk niet te warm worden of koken: haal de pan van het vuur zodra de melk sist. Klop verder tot je het schuim hebt verdubbeld in volume. • Zet de pan met ferme tik op het aanrecht om grote luchtbellen te verwijderen. Wals daarna met een draaibeweging het schuim mooi gelijkmatig.

Bereiding

Eerst koud zetten.

Cappuccino
Giet 1/3 warme melk met 1/3 melkschuim samen op 1/3 espresso.

Latte Macchiato
Gebruik dezelfde verhoudingen als een cappuccino, maar pas de volgorde van bereiding aan: giet langzaam de espresso op de warme melk en melkschuim en creëer zo mooie laagjes.

Espresso Macchiato
Voeg aan een espresso een eetlepel melkschuim toe.

Zo maak je het lekkerste melkschuim.
• Zet je pak Latte opschuimmelk in de koelkast. Koude melk geeft namelijk een beter opschuimresultaat. Het opwarmen duurt langer waardoor je langer de tijd hebt om op te schuimen.
• Je kan Latte op allerlei manieren opschuimen. Bijvoorbeeld met een elektrische of handopschuimer, maar ook in een pannetje met een garde.
• Als je de melk opschuimt in een pannetje, start dan met opschuimen zodra de melk op het vuur staat.
• Laat de melk niet te warm worden of koken: haal de pan van het vuur zodra de melk sist. Klop verder tot je het schuim hebt verdubbeld in volume.
• Zet de pan met ferme tik op het aanrecht om grote luchtbellen te verwijderen. Wals daarna met een draaibeweging het schuim mooi gelijkmatig.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde. Na opening enkele dagen houdbaar in de koeling (max 7 °C).

Allergieën

Bevat
Melk,

Voedingswaarden

Soortper 100 Milliliter
Energie298 kJ (71 kcal)
Vet4.1 Gram
waarvan verzadigd2.9 Gram
Koolhydraten4.8 Gram
waarvan suikers4.8 Gram
Eiwitten3.7 Gram
Zout0.12 Gram
Calcium120 Milligram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten