Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Inhoud pakket:
250 g volkoren pitabroodjes
zakje kruidenmix
215 g groentemix
70 g cherrytomaten
40 g komkommer
75 g ijsbergsla
zakje witte kaas 45+
zakje knoflooksaus
Bereiden:
1. Verwijder de verpakking van de pitabroodjes. Besprenkel met water.
- Oven (240°C): bak de pitabroodjes in 4-6 minuten af in het midden van een voorverwarmde oven.
- Broodrooster: rooster 2 minuten totdat de pitabroodjes bruin kleuren.
2. Meng de kipfiletreepjes met de kruidenmix.
3. Verhit een wok of hapjespan met 1 eetlepel (olijf)olie en bak de kipfiletreepjes 5-8 minuten op hoge temperatuur bruin. Voeg in de laatste twee minuten de groentemix toe en bak mee.
4. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de komkommer in plakjes. Meng in een grote schaal de azijn en 1 eetlepel (olijf)olie met de ijsbergsla, komkommer, witte kaas en gehalveerde cherrytomaten.
5. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de salade, kipfiletreepjes en serveer met de knoflooksaus. Serveer de rest van de salade als een side salad.
VEGATIP: Vervang de kipfiletreepjes door vegetarische kipstukjes.
TIP: Lekker met augurk.
Bereiding
Inhoud pakket:
250 g volkoren pitabroodjes
zakje kruidenmix
215 g groentemix
70 g cherrytomaten
40 g komkommer
75 g ijsbergsla
zakje witte kaas 45+
zakje knoflooksaus
Bereiden:
1. Verwijder de verpakking van de pitabroodjes. Besprenkel met water.
- Oven (240°C): bak de pitabroodjes in 4-6 minuten af in het midden van een voorverwarmde oven.
- Broodrooster: rooster 2 minuten totdat de pitabroodjes bruin kleuren.
2. Meng de kipfiletreepjes met de kruidenmix.
3. Verhit een wok of hapjespan met 1 eetlepel (olijf)olie en bak de kipfiletreepjes 5-8 minuten op hoge temperatuur bruin. Voeg in de laatste twee minuten de groentemix toe en bak mee.
4. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de komkommer in plakjes. Meng in een grote schaal de azijn en 1 eetlepel (olijf)olie met de ijsbergsla, komkommer, witte kaas en gehalveerde cherrytomaten.
5. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de salade, kipfiletreepjes en serveer met de knoflooksaus. Serveer de rest van de salade als een side salad.
VEGATIP: Vervang de kipfiletreepjes door vegetarische kipstukjes.
TIP: Lekker met augurk.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Gebruik voor of op de vermelde datum. Niet gebruiken na deze datum.
Allergieën
Bevat
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Mosterd,
Tarwe,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,